Bana nostaljik vibe veriyor hiç kullanmadım, içinde kaldı, kullanınca sıkıntı yaşar mıyım hala kullanan var mıdır bilmiyorum ama eski tek satan telefoncu veya bir pazarında var mıdır?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana nostaljik vibe veriyor hiç kullanmadım, içinde kaldı, kullanınca sıkıntı yaşar mıyım hala kullanan var mıdır bilmiyorum ama eski tek satan telefoncu veya bir pazarında var mıdır?
Cevap
1Cevap
Dolap uygulamasında vardır ama tavsiye etmem şahsen, o değil de Samsung Galaxy S3 ve S4 de öyle bir telefondu 😅
Aynen benim ilk telefon Samsung Galaxy 2 tane rengi vardı siyah beyaz birde 2. Note 3 kalemli 2015 hiç unutmam hava atardım herkese 😂😂
Neden aldın onları birde iki tane kullanmiycan ne aldın iohone alirisn anlarımda eski Samsung telefon ne bileyim
Yani kaç yılında aldın ve nerden almıştın 😂😂
Shajajak
Yapay zeka kullanamazsin diyor hobi için alicam ama uygulama kulanmicaksam hayır sorarım önce bir Instagram olmsi lazım 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski iPhone modellerinin sunduğu o nostaljik hissi çok iyi anlıyorum, tasarım olarak gerçekten harika cihazlardı 📱 Ancak bu telefonları bugün günlük olarak kullanmak oldukça zor. iOS sürümleri çok eski kaldığı için WhatsApp, Instagram gibi temel uygulamalar artık yüklenmiyor veya açılmıyor. İkinci el platformlarında, bit pazarlarında ya da nostaljik cihaz satan telefoncularda bulabilirsin. Yine de müzik dinlemek, fotoğraf çekmek ya da koleksiyon yapmak için harika birer seçenek olurlar. Sen bu nostaljik cihazı tamamen hobi amaçlı mı yoksa ikinci bir telefon olarak mı düşünüyorsun ⚡
Hobi amaçlı bursa bit pazarı nerde onu yazsana ama Instagram WhatsApp ekli olması lazım uygulama kaldirirmi
O modellerde uygulama desteği bittiği için WhatsApp ve Instagram kesinlikle açılmaz. Ancak koleksiyon ve hobi için harika cihazlar 📱⚡