bak kardeşim androidten va geçme derim ama android harici bir platform kullanacaksan windowsphone 8 i dene derim iphone 4s ten aşagı alınmaz güncelleme sorunun olur artı düşük hafızalı ise yanaşma en az 16gb lk modelini al derim ama tavsiyem nexus 5 32gb lik al derim bütcen yeterse sıfır fiyatı 1300 civarı
05 Yorumla
Soran+1 yılandroidten gına geldi çok sıkıcı bazı arkadaşlarımda ip4 var ama donma vb. şeyler olmuyo? ios7 yüklü değil
- +1 yıl
iphone 4 alma derim iphone sadece adı var illah alacaksan 4s ten aşağı bakmıyacan androidten sıkılmışsın çünkü düşük seviye cihaz kullanıyorsun ciddi donanıma sahip cihazları kullanmamışsın ben suanda nexus 4 kullanıyorum sana dediğim modelin altı suana kadar 1 senedir kullanıyorum daha donma nedir yüzünü göremedim artı ios kapalı bir işletim sistemi fazla birsey yapamazsın o yüzden daha androidten vaz geçme daha üst donanımlı cihazlara geç derim
Soran+1 yıldaha üst? önersene birkaç tane ve fiyatlarını da yazarsan iyi olur :)
- +1 yıl
lg g2 1300 civarı nexus 5 1300 civarı sonra nexus 4 900 lira civarı sony experia z 1600 civarı z serisinin diğer modelleri z1 ve z2 bunların fiyatlarını bilmiyorum ama en babası htc one m8 2100 ile 2600 arası değişiyor ama hiç bir şekilde samsung önermem adamlar bellek yönetimini yapamıyorlar cihaza 2 gb ram koyuyarlarsa 1.1 gb kendi işe yaramayan programları kullanıyor kullanıcıya pek ram kalmıyor iki üç uygulama yükledin mi telefon ondn sonra donmaya felan başlıyor ama favorim daha öncede dediğim gib nexus 5 dir alırsanda 32 gb lıgını alacaksın ya da lg g2 de karar kılacaksın
Soran+1 yıllg iyi gibi ama karar vermek zor çok sağol yinede :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sıfır alacaksan o fiyata ikinci el, temiz ve garantisi devam eden 4s alabilirsin. Şahsen öyle yapardım. Aldığında telefonu fabrika ayarlarına getirir bir de jeletin ve kılıf takarsın tertemiz kullanırsın.
010 Yorumla
Soran+1 yılo değilde sence 0iphone 4 ler ne kadar ederki çünkü 2.el kullanamıyorum :P
Soran+1 yıltelefoncularda daha ucuzdur belki 850 falan bulamaz mıyım?
Soran+1 yılpasaport falan zor işler boşuna para vermek istemem
Soran+1 yılvatan da belli olmuyo ki adamlar bir yapıyo bida 5-6 ay sonra :D:D
Soran+1 yılsence iphone 6 ne zaman çıkar çıkınca 4s düşermi
2. el 600 falan ya benimki 5 1.900 e aldımal ayfon iyidir ama biraz sıkıntılı biyerine bisey olur falan camı zaten 200 300 falan :D
07 Yorumla
Soran+1 yılorası sorun değil ailemi ikna edemiyorum ki.D
Soran+1 yılbabamda s4 ve ip4 var ama maymun iştahlıyım biraz o yüzden telefonuda 1 yıldır kullanıyorum çok olmadı değiştirmek istemezler sence ne yapmalıyım ne diyim ki değiştirsinler? :D
Soran+1 yılonlar anlamıyo işte bunu :D
Soran+1 yılen iyi seçtim bu arada :D
+1 yılValla ben 4 kullanıyorum kasmıyor çokta iyi süper :)) en azından 5 gibi ip ince degıl o ne ya kumanda gibi elınden dusucek :)
052 Yorumla
Soran+1 yılsence 4s mi 4 mü?
- +1 yıl
Ben 4 kullanıyorum gayet iyi ama istersen 4s te alabilirsin :)
Soran+1 yıl2.el almayı düşünüyorum 4s alırsam ama şüphelerim var birşey çıkar mı
- +1 yıl
Sakın 2. el alma derim biryerinden bir sakatlık çıkarıyor bende 2-3 ay önce 4'ü 1300e Turcellden almıstım telefon süper cıkınca galaxy s4 isteyen kardesımede aldık ama şimdi inmiştir fiyatı :)
Soran+1 yılşimdi 1000 tl turkcellde ama düşermi daha?
- +1 yıl
Düşer tabi 6 çıkıcak sonucta en iyisi bekle biraz daha
- +1 yıl
Hahahahah :D :D
Soran+1 yıl6 çıkıcak ama ne zaman :D:D
- +1 yıl
1000 tl okadarda fazla degıl be ölmeden al :D :D
Soran+1 yılfazla veya az olması önemli değil sadece yeni telefon aldım ailem sıcak bakmıcak :D daha işte çalışmıyorum öğrenciyim
- +1 yıl
Bende öğrenciyim şahsen haklısın evet sıcak bakmicak ama telefonda sevgili gibidir ısınamayınca olmuyor :D :D
Soran+1 yılsence ne desem aldırabilirim? :D
- +1 yıl
Valla istediğini de almazlar ama boz telefonunu mecburen alıcaklar :D
Soran+1 yılbozarsam garantiye yollarlar daha yeni olduğu için garantisi 2 yıl var :D :D bir şekilde olmalı fikir ver
- +1 yıl
Ozaman benim taktiğim devreye girer ''bıktırmak'' okadar ısrar et ki sürekli kafasını çel bıksınlar bende işe yaradı :D
Soran+1 yılbu işlere yabancıyım ne demem gerek :D
- +1 yıl
Yani senin aile yapını bilemiyorum ki :D de işte baba bu telefon 2 yıl sonra çöp ama iphone 4 alırsaam ohoo 4-5 sene kullanırım hem telefon alma masrafıda ortadan kalkar bu benim telefonuda sen kullan :D:D:D::D
Soran+1 yılbabamda zaten s4 ve ip4 var maymun iştahlı olduğumu bildiği için almaz :DD onun için önerin var mı? 1 yıl kadar kullandım telefonu
- +1 yıl
Garantisi bittikten sonra artık telefonu bozarsın falan ya da kaybetmiş gibi yaparsın satarsın telefonu parasıda sana kalır :D :D
Soran+1 yılahhaa :D
Soran+1 yılbaşka bişey düşünsene bozmak dışında :D:D
- +1 yıl
Albert Einstein bile bir yere kadar düşünüyor :D aklıma birşey gelemedi kusura bakmaa :D
Soran+1 yılonu satıp üstüne para koyup alsam ? :D
Soran+1 yılyani sürekli değiştirmezsem :D:d.ASdaff
- +1 yıl
Öyle yap ozaman sat üstüne eklersin para :D :D
Soran+1 yılbirşey sorucam profildeki sen misin O.o
- +1 yıl
Evet :D
Soran+1 yılmanken falan mısın? :D
- +1 yıl
Ajanslardan teklif geliyorda öğrenciyiz yanii :D
Soran+1 yıltamam işte para kazanırsın :D
- +1 yıl
Yok ya iyi böyle :D
Soran+1 yılsevgilin mi kızıyo :D:D
- +1 yıl
Yok ki kızsın :D
Soran+1 yılahah çok komik :D
Soran+1 yılşaka dimi?
- +1 yıl
Hayır degıl :D
Soran+1 yılteklif eden oldu mu hiç? yani kaç kere reddetmişliğin var :D
- +1 yıl
Hepsini diyebilirim gizliden çıksana bir :D
Soran+1 yılreddetmişsin bunu sen haketmişsin... nay nay nay şarkı sözü gibi :D:DASFGdf
- +1 yıl
Harbiden :D :D
Soran+1 yılçıktım gizliden ne diycen bacım :P
Soran+1 yılheyoo :D
- +1 yıl
Hiçbirşey demicem :D :D
Soran+1 yılbu yüzden yanlızsın :DDDD kızım erkeklere ümit verip sonra hiçbişey yokmuş gibi davranıyosun umarım anlamışsındır :D
- +1 yıl
Bacım dedikten sonra neyin ümidi? :D
Soran+1 yılne dememden hoşlanırdın? :D
Soran+1 yılnickin de çok yaratıcı :P
- +1 yıl
Hahah öyledir :D Bilmem ne demek istiyorsan keyfin bilir :D
Soran+1 yılbilmem ego var sanki biraz sende :D
- +1 yıl
Hayır tabikide :D Burdan konuşmasak :D :D herkes okuyor yani :D
Soran+1 yılmesaj mı atıyım? :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yıliPhone 6 çıktığı zaman iOs güncellemeleri iPhone 4 için geçerli olmayacak. Bana kalırsa iPhone'nin çıkardığı en iyi model 4s'di üstüne de yok, Steve bu işi biliyor adamdan sonra üstüne katıyoruz ayağına kasa değişiyor.Tavsiyem 4s al.
01 Yorumla
Soran+1 yıliphone 4 zaten 2-3 sene kullanıcam sakin ol sonra 5s falan alırım ama şimdi daha yeni s4 mini aldım ve sıkıldım bu yüzden değiştirmek istiyorum
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Al..
Bende var 2 yıldır kullanıyorum..
En iyi telefon applenin..015 Yorumla
Soran+1 yıl4s le arasındaki farklar neler?
Soran+1 yılbide ben öğrenciyim telefonuda yeni aldım android ama ısınamadım çok o yüzden değiştiricem de ailem sıcak bakmaz bence para da yok sence nasıl ikna edicem onları? :D:D
Soran+1 yılbozsam yaptırırlar ki garantisi var 2 yıl daha :D
Soran+1 yılbabamda s4 ve ip4 var ama maymun iştahlı olduğumu bildiği için almaz :D
Soran+1 yılsence böyle bir durumda nasıl fikrini değiştiririm?
Soran+1 yılzaten s4 var minisini ne yapsın :D:D
Soran+1 yılsence ne desem değiştirir işte benimkini kaça okunur bide 2.el s4 mini? 0ları 1050 tl en ucuz
Soran+1 yılbaşba bişey bulcaz artık :P sağol yinede :D
5 alsana direk ya da 5s. Gecen aya kadar bende 4 kullaniyordum ama en ufak dususte kiriliyor parcalaniyor tavsiye etmem cok..
021 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni telefon aldım sürekli fazla para harcamak istemiyorum :D
Soran+1 yılandroid sıkıcı bu yüzden değiştirmek istiyorum zaten
Soran+1 yıldaha yeni s4 mini aldım 1 sene bile olmadı :D ip5 de alamam bu yüzden sürekli değiştiriyorum :D
Soran+1 yılsence ip4 2 sene idare eder mi beni ona göre alıcam :D
Soran+1 yıltamam çok sağol peki ip4 mü yoksa 4s mi? çok büyük farklar yok sadece kamerası 5 ve 8 megapixel bide çift çekirdek falan var o kadar ama arasında 400 tl falan var sence değer mi?
Soran+1 yılsağol bide yeni telefon aldım öğreniyiz de malum para falan yok aileme ne diyim de ip4 aldırıyım yeni tel aldım 1 yıl falan oldu en fazla :D:D
Soran+1 yılbul bir bahane :D
Soran+1 yılbenim telefon 0'ı zaten 1050 tl satsam çizik falan filan da yok 800 eder ama 0 ip4 950 falan napcaz :D
Soran+1 yılwww. koy xp 3 değil link atamıyorum :D
youtube.com/watch? v=jCi2BfJZHds
Soran+1 yılvine :P
Soran+1 yılaykut elmas-bana para ver :D izlemişsindir
Çılgınmısın? Yeni işletim sistemi çok kasıyor 4 te, en az 4s almalısın
010 Yorumla
Soran+1 yılios 7 yüklemek şart mı? arkadaşlarım yüklemiyo sorun da olmuyo
Soran+1 yıltamam çok sağol 2.el almak hoşuma gitmesede temiz bulabilir miyim ve kaça?
Soran+1 yılsanalpazar diye bir site buldum güvenilir midir?
Soran+1 yıl2.el mi bakıyım çünkü 2.el sahibinden temiz falan olurmu yani çizik vb. oluyo temizden kastım o
Soran+1 yıl6 çıkınca 4s almayı planlıyorum ip4s ne kadar düşer sence 6 çıkınca
+1 yıl5 varken 4 alma. Hatta bekle 6 al. Iphone bitanee<3
05 Yorumla
Soran+1 yılneden 4 almıyım?
- +1 yıl
5 daha üst model çünkü. bir de ıos 7de kasıyo diye duydum. Son model dururken diğerlerini alma. Bende 5 var memnunum
Soran+1 yıls4 mini var bende de satıp üstüne koyarım belki sence ne kadar eder benimki?
- +1 yıl
Hmm onu bilemiycem de samsungtan vazgeçmen iyi olmuş ıos a geçince anlıycaksın
Soran+1 yılarkadaşımda da var kullandım daha rahat androide ilk aldığımda da ısınamamıştım şimdide ısınamıyorum zaten
ben xperia z den önce iphone 4 ve 4s kullandım iphone 4 donuyordu, şimdide bu telden sıkıldım iphone 5s almak istiyorum. :D
03 Yorumla
Soran+1 yıliphone4 vs 4s arasında çok da fark edilebilir birşey olmadığı söyleniyor doğru mu
Soran+1 yıltamam çok sağol :)
+1 yılNostalji seviyorsan iphone 3 al, telefoncular birebir telefonunlada değiştirir.
08 Yorumla
Soran+1 yılçok komik iphone 4 s4 mini takas etmez mi sence benim telefon 0 ı turkcellde 1050 tl 2.el desek çok temiz çizik bile yok 800 tl okunur en az belki takas olur ne dersin?
- +1 yıl
İkisininde ikinci el aynıdır ama telefoncu birebir takas etmek istemeyecektir.
Soran+1 yılneden ki sıfır gibi jelatinli ekranına dokunulmadı zaten çizik bile yok
- +1 yıl
İkinci el değerleri aynı olduğundan yaptığı alışverişten kar elde edemeyecektir. S4 mini isteyen bir arkadaşına satıp o parayla alırsan daha iyi olur.
Soran+1 yılsence ne kadar eder sıfırları 1050 tl en ucuzu o da
- +1 yıl
Hem S4 mininin hemde iphone 4 ün ikinci el değeri 500-600 TL civarında olmalı. Gittigidiyor ve sahinden.com dan bakabilirsin.
urun.gittigidiyor.com/.../kanyon-apple-dan-alinan-garantili-iphone-4-8gb-113293379
iphone4 ün sıfırı 719 TL
urun.gittigidiyor.com/.../apple-iphone-4-8gb-siyah-cep-telefonu-outlet-113776141
S4 mini içinse,
www.sahibinden.com/.../detay
Soran+1 yıloutlet ürün diyo o ne demek?
- +1 yıl
Mağazada teşhir edilmiş ürünler için bu şekilde yazıyorlar genelde.
bücden varsa 5s al derim 4 biraz çöküşlerde
00 Yorumla- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılApple markası kadar iğrendiğim bir marka yok
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
İos işletim sistemi yüzünden nalet gelsin ona :D
Soran+1 yılbence çok kolay arkadaşımda var bende çok donma oluyo android daha kötü bence
- +1 yıl
Ben konuşmıyayım herkesin düşüncesi kendine..
+1 yılalırsın da 5 al bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl1800 o paraya 2 tane ip4 alınır :D
Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. apple eskimiyor hocam 3gs bile alınır
08 Yorumla
Soran+1 yılama çok pahalı 4 olmasına rağmen 950 civarlarında sence ne zaman düşmeye başlar ne zaman alıyım veya telefoncularda daha ucuz olabilir mi bu fiyat?
Soran+1 yıl2.el almak istemiyorum kuzenim aldı geçen sene birkaç sorun yaşamış atlatmış ama olsun yinede bu riske girmek istemem en temizi 0 almak ama ne kadar eder bilmiyorum baktım internette 950 falan ama telefon bayisinde ne kadar olur bir fikrin var mı?
Soran+1 yılaynı olmuyo be kardeşim nerde yaşıyosun sen :D
Soran+1 yılresmini açmadan önce seni harry potter deki snapeye benzettim oha :D:D:D:D aynısı lan
Soran+1 yıltamam sağol :)
ben sana çok temiz 4s vereyim alır mısın
04 Yorumla
Soran+1 yıl4s mi ne kadar ki?
Soran+1 yılkırık çatlak falan vardır kesin varsa yorum atma bile :D
ALabilirsin ama 5s varken saçma olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar para vermek saçma olur 5 ile 5s aynı zaten
Soran+1 yılsence 2. el s4 miniler ne kadar eder? baktım turkcellde 0 olanlar 1050 tl falan benimkinde hiçbi çatlak çizik falan yok çok da temiz ne kadara satabilirim sence? üstüne koyup alırım belki ip5
+1 yılBence IPHONE 4S al :)
03 Yorumla
Soran+1 yılçok bir farkı yok 400 tl daha fazla veremem 3 mp kamera farkı için ^_^
- +1 yıl
Tek kamera mı sanıyon kardeşim :)
Soran+1 yılbir de çift çekirdek o da pek bir fark etmiyo en fazla oyunlarda 2-3 saniye o kadar
+1 yılalabiliyorsan 4s al
01 Yorumla
Soran+1 yıl0 ları çok pahalı 4'e göre 2.el mi alsam?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl4 alma.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden illa son model mi almak lazım.
- +1 yıl
kardeş 4 aşırı kötü fotoğraf çekiyor be cidden. son model gibi bir şey demedim sadece 4 ü beğenmiyorum çöpe atma bence paranı.
Soran+1 yılfotoğraf için almıyorum zaten nikon var onun için :D iphone 5 megapixel yetmez zaten :D
- +1 yıl
fotoğraf sorun değilse hiç düşünme al geç
Soran+1 yılsağol bide oyun biliyosan ios falan önersene biraz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne