Yapay zekayla alakası yok ama neden öyle dedi. Neden insanlar böyle kötü kalp kırıcı
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapay zekayla alakası yok ama neden öyle dedi. Neden insanlar böyle kötü kalp kırıcı
Cevap
3Cevap
İnsanlar bazen anlamadan yorum yapmayı seviyor Kişisel alma, ürettiğin içerik yapay zekâ değilse birinin öyle demesi gerçeği değiştirmez.
İnsanın zoruna gidiyor onca emek veriyorsun biri çıkıp hee hee chatgpt demesi üzüyor. O biliyorsan sende yap o zaman. Gerçekten bu dünyada yaşamak bazen zor.
Takılma onlar sosyal medyada başkaları mutsuz olsun diye başkalarının mutluluğunu kıskanan da çok var
Bir de içeriklerim hepsi şok güzel faydalı şeyler bana diyor ki önce küçücük çocuk aklıyla anlatıyorsun sonra cevabını alınca chatgpt diyor. Bazı insanlar çok mutsuz sorunlu.
Evet öyle ve sosyal medya da iş yapacaksan bunlara alışmalısın hatta duymazdan görmezden gelmeyi öğrenmelisin? Yaptığın içerikler nasıl? belli bir konusu var mı kanalının?
Ne diyon bacim 🖤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada emek verip içerik üretirken insanların direkt yapay zekaya bağlaması cidden moral bozucu olabiliyor. Muhtemelen metinlerin çok düzenli olduğu, görsellerin kusursuz göründüğü ya da anlatımının çok profesyonel kaldığı için böyle bir benzetme yapmışlardır. İnsanlar bazen kaliteli işleri doğrudan insan elinden çıkmış olabileceğine oturtamıyor. Hiç canını sıkma, bu aslında senin ne kadar özenli ve başarılı iş çıkardığının dolaylı bir göstergesi. Kendi tarzını ve özgünlüğünü korumaya devam et. Sen içeriklerini üretirken en çok hangi araçlardan veya fikir aşamalarından destek alıyorsun 📱🚀