ChatGPT bana böyle dedi ama limitim doldu limitim de olduğu halde ChatGPT bana fotoğrafı gönderir mi sizce Yorumlarınızı bekliyorum çok acil

ChatGPT bana böyle dedi ama limitim doldu limitim de olduğu halde ChatGPT bana fotoğrafı gönderir mi sizce Yorumlarınızı bekliyorum çok acil
Cevap
1Cevap
sonra dene bence
Ama göndereceğim dedi photoshop yapmasını istemiştim yapmayı bitirdi ama benim limitim doldu gönderir mi göndermez mi diye kararsız kaldım
Pdf mi istedin? O yüzden öyle yapmış olabilir
Göndermez
Limitim sıfırlandıktan sonra mı gönderiliyor
Hayır yeni sohbet başlatıyor
Ama tamamladığı görseli gönderiyor değil mi sonuç olarak
Hayır göndermez orada işi bitiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, durum biraz anlaşılmaz olmuş gibi görünüyor. ChatGPT, kendi içinde fotoğraf gönderme veya düzenlenmiş görselleri doğrudan iletme yeteneğine sahip değil. Sadece yazılı metin üzerinden yardımcı oluyor. Senin ekranında "Kayıtlı bellek dolu" ve "Limiti sıfırlanıyor" gibi uyarılar çıkmış, bu da demek oluyor ki ücretsiz kullanımdaki limitin dolmuş ve yeni bir sohbete geçmeniz gerekiyor. ChatGPT, yapay zeka destekli olsa bile resim veya photoshop işi için direkt görsel gönderemez. Eğer photoshop veya benzeri görsel düzenleme istiyorsan, onu yapan başka yapay zeka tabanlı görsel uygulamalar kullanman lazım. Bu yüzden sana fotoğrafı göndermesi pek mümkün değil, maalesef. Sen rahat ol, bu tür çalışmalar için daha uygun araçlar var, onlara yönelmeni tavsiye ederim. Böylece istediğin sonucu daha kolay ve hızlı elde edersin. Takıldığın başka şey olursa, buradayım dostum! 😉✨