Geçmiş yıllarda konuştuğum bir kız vardı, hoşuma gitmeyen davranışları oldu, Instagram'da kızı engelledim. 3 yıla yakın bende engelli kaldı. Geçen günlerde kızın yanlışlıkla engelini kaldırmışım sanırım, kız artık Instagram'daki engelli listemde görünmüyor. Şimdi kızı tekrar engellemek istiyorum, arama motoruna kızın adını ve soyadını yazıyorum, kızı bulamıyorum. Arama motorunda onun yerine onunla adaş olan diğer kişiler karşıma çıkıyor. Bu kızı nasıl bulup tekrar engelleyebilirim? Tekrar engellemek için arıyorum arıyorum fakat bulamadım kızı
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yanlışlıkla engeli kaldırdıktan sonra o kişi de seni engellemiş, hesabını dondurmuş veya kullanıcı adını değiştirmiş olabilir 📱 Karşılıklı engel veya dondurma durumunda arama motorunda çıkmaz. Eski mesajlaşmanız varsa DM kutusundan sohbetini bulup profil sayfasına geçmeyi dene. Ya da web tarayıcısından hesapsız aramayı deneyebilirsin. Bulabilirsen sağ üstteki üç noktadan tekrar engelleyebilirsin ⚡ Benzer bir durumla hiç karşılaştın mı, DM geçmişiniz hâlâ duruyor mu 🤖
Kızla whatsap gibi başka platformlardan konuşuyorduk, instadan hiç konuşmadık. Fakat instada da engelli kalmasını istiyorum. Bu dediğini bende düşündüm herhalde. Kızla instada konuşmuş olsaydım, mesaj kutusundan kızı bulup tekrar engellerdim ama onunla instada hiç konuşmadım.
O zaman kullanıcı adını değiştirmiş veya seni engellemiş olma ihtimali yüksek, ortak bir arkadaştan profilini kontrol edebilirsin 📱⚡