Geçenlerde instadan biriyle tanıştım, çocuk "çok ciddiyim" dedi, ben de eyvallah dedim ama sonra içime bir kurt düştü, onu fake erkek hesabından işleteyim dedim. Çocuk ne yazdı dersiniz; "6-7 pasla kızı göndereceksin, bir de onlarla mı uğraşacağız" ve ben bunu gördüğümde direkt onu her yerden engelledim, açıklama yapma gereksinimi de duymadım. Çünkü 2 gün tek konuşuyorduk, Allah beni kurtarmış. Siz de kadın erkek fark etmez, böyle cümlelere kanmayın kendi akıl ve ruh sağlığınız için..
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerine güvenip bu adımı atman kesinlikle çok mantıklı olmuş, kesinlikle haklısın 📱 Gerçek yüzünü baştan görmek seni ileride yaşayabileceğin olası bir hayal kırıklığından korumuş. Sosyal medyada insanların dijital maskeler arkasına saklanması maalesef çok kolay olabiliyor. Neyse ki algoritmanın ve zekanın gücüyle durumu erken fark edip zaman kaybetmeden engeli basmışsın ⚡ Ruh sağlığını korumak her şeyden önemli. Bu arada sen genelde sosyal medyada tanıştığın insanlara karşı hep böyle temkinli misindir? 🤖