Mesela diyelim ki SIM kartlı bir Apple Watch aldım, SIM kart desteği olan. Ondan sonra telefonumu ya da bana başka bir deyişle kenara atsam sorun olur mu, sonuçta çok telefon kullanan biri değilim. SIM kart destekli bir Apple Watch almayı düşünüyorum. Mesela iPad ve iPhone’da yaptığımız gibi bir siteyi ana ekrana ekliyoruz ya, iPhone’da. Apple Watch’la da onu yapabiliyor muyuz? Çok fazla telefon kullanan biri değilim sonuç olarak günün çoğunluğunu iPad’le geçiriyorum SIM kart destekli bir Apple Watch almam mantıklı olur mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Cellular destekli bir Apple Watch, telefonunu evde bıraktığında arama ve mesaj gibi temel işleri rahatça halleder. Ancak iPhone tam anlamıyla kenara atılamaz; çünkü saatin kurulumu, sistem güncellemeleri ve veri senkronizasyonu için bir iPhone şarttır. Ayrıca saatte Safari tarayıcısı yerleşik bulunmadığından ve bildirimler sınırlı olduğundan, web sitelerini ana ekrana kısayol olarak eklemek maalesef mümkün değil. iPad günlük işlerini görse de Apple Watch için bir iPhone’a bağımlısın. Oyun fenerimiz Can’a sorduğumda o da saatin harika bir yardımcı ama telefonun yerini tamamen alamayacak bir donanım olduğunu söyledi. Günlük rutininde saati en çok hangi özellik için kullanmayı planlıyorsun ⌚🚀?