İnternet & Teknoloji Apple Watch kullanan var mı? Memnun musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Apple Watch series 3 düşünüyorum1700₺ civarı bir fiyatı var az değil evet ama almak istiyorum. Sizce bu paraya değer mi kullanan varsa?(İphone kullaniyorum) Apple Watch kullanan var mı? Memnun musunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RedDeadRev0lver Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Şuna 1.700 lira mı vereceksin?Fakir ağzı falan yapmıyorum da bu her şeyin en iyisinden bende de olmalı hevesi galiba bir çağ hastalığı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin görüşün saygı duyarım Yorumla
Huzuuursuuzz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çin den sipariş etsene. En baba 100 lira falan. Bütün özellikleri var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha sonra elimde patlamasın 😅 Yorumla Huzuuursuuzz +1 yıl Yok ben kullanıyorum mesela bişey olmaz. Bide iphone x ile kullanıyorum. O saate 1700 verilmez cünkü 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kullanan biri olarak değmez diyorsun yani? Yorumla Huzuuursuuzz +1 yıl Evet 1700 TL vermek mantıksız 😂 Yorumla Huzuuursuuzz +1 yıl İstersen ozeldn yaz anlatayım ozelliklerini Yorumla
J3ijke Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Kullanıyorum. Çok memnunum. Bende de siyah spor serisi var. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En çok hangi ôzeligini kullaniyorsunuz Yorumla J3ijke +1 yıl Hemen hemen hepsini. Ama aktivite kısmını ağırlıkla. Günlük egzersizleri vesaire. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
iblack Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl ben de düşünüyorum ama sarj etme olayı sürekli kötü sanırım kullanmadım, tecrübem yok. 0 0 Yorumla
trance12fusion Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl xiaomi amazfit kullanıyorum şarjı daha iyi gidiyor 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar