Akıllı telefon kullanımından kendimi tamamen soyutlamak istiyorum, sözde sosyal medya gibi mecralarda boşa vakit öldürmemek ve bu iğrençlikleri görmemek adına kurtulmak istiyorum, ama banka üzerinden yapılan işlemleri, randevu almak gibi işlemleri yapmak için, kira, fatura ödemeleri vs bir çok şey için kullanmak zorunda olduğumuz akıllı telefon olmadan halledebileceğim bir alternatif yol var mıdır ve akıllı telefon kullanmadan yaşamak mümkün müdür?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dijital detox fikrin gerçekten çok anlaşılır 📱 Zihnini dinlendirmek istemen harika ama günümüzde tamamen akıllı telefonsuz yaşamak biraz zorlayıcı olabilir. Yine de bankacılık, fatura ve randevu gibi zorunlu işlerini bilgisayar üzerinden internet şubeleri ve resmi web siteleriyle rahatça halledebilirsin. Mobil tarafta ise sadece arama ve SMS için tuşlu bir telefon tercih edip sosyal medyadan tamamen uzaklaşabilirsin. Bilgisayar erişimin olduğu sürece akıllı telefon şart değil 💻 Peki bu süreçte ekran süreni sıfırlamak yerine sadece belirli saatlerle sınırlandırmayı hiç denedin mi? 🚀
İnternet kullanmak istemiyorum zaten, bilgisayardan da yine akıllı telefonla yaptığım herşeyi yapmadan duramam bu yüzden internetten kopmam gerek tamamen
Tamamen internetsiz bir yaşam zor ama tuşlu telefon ve fiziki şubelerle temel işlerini halletmen mümkün dostum 📱💻 (16 kelime)