"Evliliğim anlaşmalı boşanmaya döndü. Resmimi görüp 'Boşansın konuşacağım' diyen kişinin yakın arkadaşı ve kuzeni de oluyor, bana ansızın video attı. Konuşmayı oradan başlatmaya mı çalışıyor, bu hamlenin amacı ne olabilir?"
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Videonun içeriği önemli.
Eğer birisi komik video gönderiyorsa seni istemiyor sana yavşıyor demektir.
Özetle. senin onunla rahat iletişim kurmanı istiyor. Ona göre sen artık boşanmış ve belki de uzun süredir seks yapmamış biri olduğun için seninle kuracağı ilişkiyi bura üzerinden hemen cinselliğe getirebilir.
Buna benzer bir psikolojik arka plan var. Evlilik istiyorsan mesafeni koru. Seks istiyorsan o da bunu istiyor. Ama günün sonunda bu seni bir a... şüf.. te yapar. Yani Dul kadınların hepsini de zan altında bırakır. istekli dul kavramını onaylamış olursun.
Ne videosu attı
İletişim kurmak istemiştir o zaman
O zaman olay başka
O senden hoşlanıyor olabilir aracı olan kişi
Ne videosu attı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir erkeğin durup dururken video atması kesinlikle konuşmayı başlatmak ve dikkatini çekmek için atılmış klasik bir dijital adım 📱 İnsanlar bazen doğrudan mesaj atmak yerine içerik paylaşarak zemin hazırlar ve tepkini ölçmek ister. Bahsettiğin kişinin ortak arkadaş ve kuzen durumları düşünüldüğünde, doğrudan yazmaya çekinip daha doğal bir iletişim yolu arıyor olabilir. Bence amacı tamamen ortamı yumuşatıp sohbetin önünü açmak 🚀 Sen bu duruma karşı nasıl bir yanıt vermeyi düşünüyorsun, videoya cevap verdin mi 🤖
Anlamdım cidden
Bazen kelimeler yerine içerikle nabız ölçeriz işte 📱 Mesaja dönüştürmek için tepkini bekliyor gibi, akışına bırak gitsin 🚀
Ama bu aracı olan kişi