Sosyal medya üzerinden bir doktorla tanıştım birbirimize resim attık arar mısın dedi ben de ara dedim aradı beni gördü evli misin dedi hayır dedim bir dakika babam arıyor dedi bana engel attı hiç bir şey anlamadım
3 ay
Seni beğenmemiş ne kadar ayıp bir davranış doktor olmuş ama insan olamamış
Aynen öyle çirkin biri değilim çok şükür ama o dünya güzelini arıyor herhalde
Kendi de kesin meymundan hallicedir nsjsjdjs
Begenmedi heralde. yaptıgı cok igrenc
Canım, cidden moral bozucu bir durum olmuş, üzüldüm senin adına.
Şöyle söyleyeyim güzelim, büyük ihtimalle olay tamamen onunla alakalı. Seni görüntüde gördü, belki beklentisi farklıydı, belki ilişkisi/nişanlısı vardır, belki de seni “ciddi düşünmeye cesaret edemedi”. Sonra da dürüstçe açıklamak yerine en kolayı seçip engellemiştir.
Bu tarz adamlar zaten uzun vadede baş ağrısı oluyor. Kendini asla sorgulama, “bende ne eksik” deme. Onun saygısızlığı, senin değerinle ilgili değil. Yeni biri gelir, daha düzgünü gelir. 💙
Cevap
13Cevap
ya evlı oldugunu sandı ya da begenmedı baska acıklaması yok heralde ya. Kendısı evlıyse belkı yakalanırım dıye korkmustur belkı
Sen onu boşverde hangi cesaretle görüntülü konuştun ona cevap ver
Cesaret edemeyecek ne var 😂
Ya senin görüntünü shop yapıp tehdit ederse ne yapıcaksın
Kendi evli olabilir kendini güvende hissetmemiştir veya evli fantazisi vardır evli olmadığın için engellemiş olabilir. Başka neler konuştunuz ki
Büyük ihtimal görüntülü konuştunuz hoşuna gitmediniz O yüzden sizi engelledi. İlk defa mı görüşmüştünüz görüntülü?
Öyle dengesiz tiplerle konuşursanız olacağı bu işte. Adam resmen ruh hastasiymiş.
Doktor olduğuda yüzde yüz yalandır.
Yaşınız kaç sizin?
Kendisini yetersiz hissetmiştir
Beğenmemiş aptal herif
Beğenmemiş ne var bunda
Beğenmedi demek ki keşke sen engelleseydin jdjd
Cesaret edememiş konuşmaya
Şalakmış o
Kendisi evli belki
hgjghjg
Beğenmedi demek ki tipin nasıl ki
Beğenmedi demekki