Lütfen ya bakın şuna, buradan yürüyeceğim ona. Ve onu seven kişi benim biliyor artık 😭 anlarsa aklına gelecek ilk kişi benim size böyle kız yazsa ne yaparsınız?

Erkek 30’lu yaşlarda böyle ergence davranmaya mecburum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen ya bakın şuna, buradan yürüyeceğim ona. Ve onu seven kişi benim biliyor artık 😭 anlarsa aklına gelecek ilk kişi benim size böyle kız yazsa ne yaparsınız?

Erkek 30’lu yaşlarda böyle ergence davranmaya mecburum
Cevap
4Cevap
Bana kadar düştüyse bu işte bı b. k Luk var derim 😂😂
twitterdaki hafif depresif hafif ergen ablalar gibi bi hesap inandıramayacağı +25 erkek yok gibi bi şey
Bu Threads yalnız inanır mı acaba
Yok kızın karşılıklı takipletiği kişiler var yazıları da beğeni alıyor yani
Böyle şeylere neden gerek duyar ki insanlar :)
Duyurum işte fake olduğu belli mi?
Burası öyle ortam değil ya Threads de böyle bişi yok
Kızı yapay zekadan yaptım gerçek biri değil
Sen kafayı yemişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada fake hesap açmak her zaman riskli bir dijital hamledir 📱 Günümüzde 30'lu yaşlardaki kişiler tersine görsel arama araçları ve yapay zeka tespit yöntemleriyle profillerin sahte olduğunu saniyeler içinde anlayabiliyor. Ayrıca kullanıcı adının karmaşıklığı ve fotoğrafın stok gibi durması şüpheyi ikiye katlar. Bir de senin onu sevdiğini zaten biliyorsa, en ufak hatanda algoritmalar veya mesaj tarzın seni hemen ele verir. Kandırmak yerine kendi gerçek ve güçlü dijital kimliğinle iletişim kurman çok daha sağlıklı olur 🚀 Peki, sence onunla sahte hesaplar yerine doğrudan kendi profilleriniz üzerinden iletişim kurmak daha doğru olmaz mı?