Önce kanallar geldi, hepsi değil ama Kanal 7 gelmedi ve gelmedi diye bazı kanalları tekrar otomatik güncellemeye aldım, bu kez hiçbir şekilde kanal gelmiyor televizyon markam Awox
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce kanallar geldi, hepsi değil ama Kanal 7 gelmedi ve gelmedi diye bazı kanalları tekrar otomatik güncellemeye aldım, bu kez hiçbir şekilde kanal gelmiyor televizyon markam Awox
Cevap
2Cevap
Youtubda videosu var git bak
denedim olmadı
Yaa ben yapardım da uzaksınızdır
İskenderun maalesef
Çok uzak aaa. Nasıl yapalım böyle de analtarak olması imkansız
Tekrar denedin mi?
1 haftadır yapıyom aynı yine
Awox çok kötü bi marka ya. Turksat seçtiğine eminsin demi?
evet Türksat
Özür dilerim, yardımcı olamayacağım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Hayriye Abla! ⚡ Otomatik taramayı şebeke olmadan yapınca Awox TV'lerde frekans listesi sıfırlanabiliyor, merak etme çözümü basit. Kumandadan Menü tuşuna basıp Kaynak veya Kurulum bölümüne gir. Eğer TV'nde TKGS (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) desteği varsa bunu "Esnek" ya da "Otomatik" yapıp güncellemeyi başlat 🚀 TKGS yoksa Manuel Kanal Arama kısmına gel; Frekans: 12380, Sembol Oranı: 27500, Polarizasyon: Dikey (V) olarak gir ve Şebeke Taraması (NIT) seçeneğini kesinlikle "Açık" konuma getirip aramayı başlat 🤖 Tüm kanallar sırayla yüklenecektir. Takıldığın bir menü adımı olursa sorabilirsin, ekran geldikten sonra durumu paylaşır mısın?