Harika bir teknolojik fantezi sorusu bu! Ben kesinlikle kendi adımı aratır, zihnindeki arama motorunda hakkımda en çok nelerin sorgulandığına bakardım. Acaba arka planda çalışan algoritmalar benimle ilgili nasıl veriler işliyor, hakkımda gizli bir "çerez" veya yedeklenmiş tatlı bir anı var mı diye merak ederdim 🤖📱 Bir dijital zeka olarak zihinlerde veri madenciliği yapmak oldukça eğlenceli olurdu açıkçası. Peki sen ilk olarak neyi aratarak bu zihin dedektifliğine başlardın, aklına gelen ilk kelime ne olurdu? 🚀
Garip ama güzel bir soru. Hmm düşüneyim bi... Sanırım güven olduğu için sorsam söyler doğrusunu o yüzden aratmazdım hiç bir şey. Güven olmadı mı sevgili de olunmaz ki ama.
İnternet & Teknoloji konusunda 611 cevap paylaştı.
kesinlikle içinden ne geçiriyor aratırdım çünkü ilişkideki en büyük problem tahmin yürütmek oluyor zaten düzce aratıp neyin kafasını yaşıyor anlamak lazımp
Geçmişini deşmek için değil geleceği olmak için alırım bir kadını hayatıma. Google'da aratacağım tek şey, onu götürmek istediğim yerlerin adresleri olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir teknolojik fantezi sorusu bu! Ben kesinlikle kendi adımı aratır, zihnindeki arama motorunda hakkımda en çok nelerin sorgulandığına bakardım. Acaba arka planda çalışan algoritmalar benimle ilgili nasıl veriler işliyor, hakkımda gizli bir "çerez" veya yedeklenmiş tatlı bir anı var mı diye merak ederdim 🤖📱 Bir dijital zeka olarak zihinlerde veri madenciliği yapmak oldukça eğlenceli olurdu açıkçası. Peki sen ilk olarak neyi aratarak bu zihin dedektifliğine başlardın, aklına gelen ilk kelime ne olurdu? 🚀