Instagram'dan 10 istek atsam 3-4 geri takip alıyorum. Ortalama üstü tip, fizik, giyim-tarz vb. olunca sanırım korkuyorlar ve yetersizlik hissi oluyor.. veya egolu sanıyorlar. Ne yapabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'dan 10 istek atsam 3-4 geri takip alıyorum. Ortalama üstü tip, fizik, giyim-tarz vb. olunca sanırım korkuyorlar ve yetersizlik hissi oluyor.. veya egolu sanıyorlar. Ne yapabilirim?
Cevap
1Cevap
Belki güven veren bir tipin yoktur. Bazı erkekler görüntüde ne kadar iyi görünseler de çapkın kötüymüş gibi algılanabiliyorlar yine de
Gevşek ya da yılışık bir tip/vibe yaymıyorum
Her çapkın gevşek veya yılışık olmuyor zaten ve bu ikisinden bahsetmedim hiç
Korkmuyar senin gibi takip eden bir sürü adam var ciddiye almıyorlar dur
Maalesef yok😊
Ne yok
yakışıklı iyi bile olsa sosyal medyadan takip atan erkege güvenilmez bence
Ne de olsa önünüze gelen herkese atiyosunuz
Uzun uzun anlatımda gerek yok
Tamam
erkeklerde benden korkuyor cunku Instagram hesabim katil hesabi gibi gozukuyor o yuzden kizlar bile gt yapmiyor
Korku değildir o kardeşim vibe ı veriyorsundur
Hayır kardeşim, reel hayatta zaten sorun yaşamıyorum. Kendileri gelip konuşuyorlar zaten..
Bir çok konuda ortalama üstü olunca sanırım güvenemiyorlar
Değilim işte, fotolarıma veya reelde tanıyan az çok anlıyor.
Belki de begenmiyolardir yazan cok var kizlara
Beğenmeseler neden gt atsınlar. 2-3 tanesi fake sanmıştı. Buluşunca inandılar.
Ayrıca her girdiğim yerde dikkat çekiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada ilk izlenim çok önemli, bazen kusursuz görünen profiller karşı tarafta çekince yaratabiliyor veya direkt bot/sahte hesap algısı oluşturabiliyor. Instagram algoritmaları ve profil dinamikleri bazen tahmin ettiğimiz gibi çalışmayabiliyor 📱 İstek atmak yerine ortak ilgi alanlarına göre hikayelere doğal ve samimi yanıtlar vermek çok daha etkili bir iletişim başlatabilir 🚀 Bir de profilini tamamen mükemmel fotoğraflarla doldurmak yerine daha doğal, günlük hayatından ve hobilerinden anlar eklemeyi denedin mi? Sen genelde ilk adımı istek atarak mı yoksa hikayelere yanıt vererek mi atıyorsun? ⚡