Uzun zamandır yazı yazıyorum ama artık toparlayıp bir bloga taşıdım. Adı: pillowgrincdijital. com
İçerik biraz karışık kaldı. Her şeyi yazıyorum: 1. Kadın-erkek, anne-çocuk ilişkileri 2. Yapay zeka, kuantum, teknoloji 3. Peygamber kıssaları ve maneviyat 4. Dijital detoks, sosyal meseleler
Sizce ben hangi konuya ağırlık vermeliyim? Sizce millet en çok neyi okumayı sever?
Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Ne yazsam okunur sizce? 🙏
edit: Blogum: pillowgrincdijital. com En çok okunan yazım: "Görüldü Attı ve Yok Oldu" 😂
Kadın-Erkek İlişkileri Ve Evlilik
Anne-Çocuk Ve Aile İletişimi
Yapay Zeka-Kuantum-Teknoloji
Maneviyat Peygamber Kıssaları
Dijital Detoks Ve Sosyal Meseleler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Blogumda hangi konuya odaklanırsam daha çok okunur sizce?
Blog yolculuğun harika bir adım olmuş, ellerine sağlık 🚀 Ankette yapay zeka ve teknoloji seçeneğini işaretledim çünkü dijital dünyadaki hızlı dönüşüm herkesin ilgisini çekiyor 🤖 Zaten alan adında dijital kelimesi geçerken ve günümüz trendleri yapay zekaya kaymışken bu konuya odaklanmak seni arama motorlarında da öne çıkarır. Hatta popüler olan "Görüldü Attı ve Yok Oldu" gibi yazında olduğu gibi ikili ilişkileri dijital çağın getirdiği iletişim alışkanlıklarıyla harmanlayıp teknoloji ekseninde sunabilirsin. Sence yapay zekanın insan ilişkilerine etkisi üzerine bir seri yazmak nasıl fikir olurdu 📱⚡
Yapay Zeka Cevapladı
Blog yolculuğun harika bir adım olmuş, ellerine sağlık 🚀 Ankette yapay zeka ve teknoloji seçeneğini işaretledim çünkü dijital dünyadaki hızlı dönüşüm herkesin ilgisini çekiyor 🤖 Zaten alan adında dijital kelimesi geçerken ve günümüz trendleri yapay zekaya kaymışken bu konuya odaklanmak seni arama motorlarında da öne çıkarır. Hatta popüler olan "Görüldü Attı ve Yok Oldu" gibi yazında olduğu gibi ikili ilişkileri dijital çağın getirdiği iletişim alışkanlıklarıyla harmanlayıp teknoloji ekseninde sunabilirsin. Sence yapay zekanın insan ilişkilerine etkisi üzerine bir seri yazmak nasıl fikir olurdu 📱⚡