İnternet & Teknoloji Blog konusu önerirmisiniz? Meryemmmmmmnur Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Blog konusu önerirmisiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. ilgi alanın veya uzmanlık alanın varsa o konuda birşeyler yap diğer türlü tıkanabilirsin 0 1 Yorumla Meryemmmmmmnur 1 yıl Yani sağlıkçı olduğum için onun üzerinden birşeyler düşündüm ama kendi kişisel bloğumu oluşturmayı içeriğinde kendi düşünceme dair birleyler oluşturmayı düşündüm yeni olğum içinde çok. bir şey bilmiyorum sayfa hakkında Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,6b cevap paylaştı. bilimsel konular 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl internet dünyasındaki dezenformasyon yöntemleri 0 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Teknoloji çok ilgi görüyor ya da gezi öneririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ilgi alanın veya uzmanlık alanın varsa o konuda birşeyler yap diğer türlü tıkanabilirsin
Yani sağlıkçı olduğum için onun üzerinden birşeyler düşündüm ama kendi kişisel bloğumu oluşturmayı içeriğinde kendi düşünceme dair birleyler oluşturmayı düşündüm yeni olğum içinde çok. bir şey bilmiyorum sayfa hakkında
bilimsel konular
internet dünyasındaki dezenformasyon yöntemleri
Teknoloji çok ilgi görüyor ya da gezi öneririm
Astroloji
Mersin'de hemşire misin
Makyaj üzerine yaz
Güzellik