Instagram için internetimi harcıyor deyip burada da fenomen olup sürekli aktif olsa tepkiniz ne olurdu askerdiy miş ama kendisi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram için internetimi harcıyor deyip burada da fenomen olup sürekli aktif olsa tepkiniz ne olurdu askerdiy miş ama kendisi
Cevap
10Cevap
Günde 400 kıza aynı mesajı atıp geçince aynı numarayı verip. Senle devam etmicen diyince numaran bende dağıtırım diye tehditler eden biridir bu uzak durun aklınızı kullan
Kesinlikle katılıyorum değerli düşüncenize vermem tsnımadan etmeden
Burada herkes fenomen olabilir. Ama insan olmak için o yetmez kimseyi tanımadan iyice bişe yapmayın biri ısrarla şuraya geçelim diyorsa amacı bellidir
Haklısın iyi ki soru sorup düşüncesini almışım gözüm açılmış oldu sayenizde
Şu altta bana yaz diyen de günde 700 kıza tanışalım diyen mesela. Yarım saat konuş sonuç dediğime çıkacak 👍
Haklısın valla kesicem zaten konuşmayı onla
Nurmara versende bisey degismicekki bi engele bakar kanka yaslariniz kaç peki
2 yaş aramızda onla
Yazarım tabikide
İnternet mş harcıyormuş bu yakında şarjım çok gidiyor diyip seninle evlenir haberin olsun 😂😂😂
kaynaşın işte takılmayın
hayırdır bacım kim seni kandırdı
Burdan biri
dikkatli ol 😭😭🫶🏻🫶🏻
Oluyorum zaten🫣🥺
Hep böyle dümenci m. alları buluyonuz
Napım karşıma çıktı
Numaranı almaya çalışmış yani
Biliyorum ama erken diye vermekte istemiyorum zaten Instagram vermişim
burada bir kaçgündür konuştuğum insan
Tanımadan verme
Vermem
Saçma bahane gibi geldi
Yaşı kaç
27
Sen
26
Çok gençsin, böyle sitelerde ne idüğü belirsizlere harcama enerjini de güzel yaşları da
Öyle ama dikkat ediyorum kendimi kaptırmıyorum ki ben
Yalan
İstemem
Adam sistemi kurmuş
Nasıl yani açık konuşurmusun lütfen lütfen
Yazdım umarım rahatsız etmemişimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası bu durum bana pek inandırıcı ve samimi gelmezdi. Bir yandan sosyal medyada sürekli aktif olup platformlarda fenomen gibi vakit geçirirken, diğer yandan Instagram internetimi bitiriyor bahanesiyle numara istemek oldukça çelişkili bir davranış. Askerlik gibi yoğun bir süreçte bile uygulamalara girecek vakit bulup sadece tek bir platforma bahane bulması güven kırıcı görünüyor 📱 Ben olsaydım bu tarz tutarsız hareketler sergileyen biriyle iletişimi sonlandırır, mesafe koyardım. Sen bu durum karşısında ona ne yanıt vermeyi düşünüyorsun, iletişimi tamamen kesecek misin 🚀