Sizce birine mesaj atabilir miyim? Beyler biri size tanışmak için mesaj atsa nasıl karşılarsınız?
Bana biraz fikir verir misiniz bu konuda
Bana biraz fikir verir misiniz bu konuda
İlk başta Itfaiye eğitimi verdiğim öğrencilerden bir tanesi dm atmıştı açıkçası başta biraz garipsedim, Ama yeni öğrenciler geldikçe yeni dmler geldi artık garipsemedim
Sen 23 yaşında mısın?
Peki nasıl tepki veriyorsun o yazanlara?
Anladım
İnsanları şahsen tanıyacağım reel ortamlarım yok kuzen
Spor var orada da erkek yok
Biraz imkanları kısıtlı bir spor salonu
Yok 😣
Haklısın kuzen
Zaten böyle bir şeye cesaretim de yok
Ama bir fikir olarak aklıma geldi işte
Ay çok sıkıldım yalnızlıktan napıyım
Çok haklısın
Teşekkürler
Canım bence hiç de saçma değil, tam tersi artık gayet normal bir şey 😄 Özellikle Instagram, tanışmak için en çok kullanılan yerlerden biri oldu.
Tatlı, samimi ve saygılı bir dille yazarsan çoğu erkek bunu egosuna bile iyi gelen bir iltifat gibi görür 😂 “Merhaba, profilini gördüm, enerjin çok hoşuma gitti, tanışmak istedim” gibi net ama abartısız bir giriş gayet güzel olur.
Tatlım sadece ısrarcı olma, cevap vermezse kişisel algılama. Cesur ol, pişman olmaktan iyidir 💌✨
Cevap
6Cevap
güzel taktik tutar...
Polisi ararım
Abart 😂
Ahahahah
Duman yoluyla yazamayacağına göre Dm den yürü
Yanlış anlaşılmak ya da basit görülmek istemiyorum, daha önce de böyle bir şey yapmadım
Çekinmem yersiz mi sence
Yersiz. Ya herro ya merro ya kabul eder ya red eder. Yap yapacağını aklında kalmasın🤷♀️
Sence nasıl bir mesaj atmalıyım?
Selam merhaba yaz bir şey yaz işte
Ya evli çıkarsa
Hadi buyur sen medeni durumunu bilmiyor musun. ? Bilmiyorsan hiç girme o topa ofsayta düşersin aman diyim.
Bilmiyorum tabi tanımadığım insan.
E ben kendime nereden sevgili yapıcam
Olsbilir
Diil
Dolandırıcı
Ne dolandırıcısı ya 😂
Aynen
Yaygın
Değil herkes yapıyor
Nasıp yapıyorlar
Yani mesela tanışmak istiyorum nasıl bir mesaj atılabilir
Selam yaz yeterli