Ben bu çocukla oyunda tanıştım ve ilk tanıştığımızda benimle flört ediyordu ve ben de öyle ama arkadaş olarak sonra biz bununla sosyal medyadan takipleşmeye başladık oradan konuştuk işte mesaj atarak sonra bana bir tane hikâyesini anlatıyor (yani yakındık öyle diyebilirim) onu dinliyorum işte böyle böyle zaman geçti. Sonra biz bununla konuşmamaya başladık ve ben başka bir hesap açıp orada aktif olmaya başladım ve eski hesabımın biosuna yeni hesabımı ekledim artık orada aktifim diye ve sonra 2 ay falan geçti ben de eski hesabıma gireyim dedim ve bu 1 ay önce bana yazmış oradan "artık ben yazmayınca yazmıyorsun ha" gibi bir şeyler yazmıştı ben de durumu anlattım işte böyle konu bitti sonra 2 ay falan geçti tekrardan ve yeni hesabımı takip etmeye başlamıştı başka bir hesaptan ama onun hesabıydı işte ama ben onu geri takip etmedim ve onu birazcık stalkladım ve sonra 1 gün sonra hesabını gizliye aldı ve sonra ondan sonra hesabına bakmamaya başladım ve 3 hafta falan geçti, kendisi ana hesabından takip etti ve oradan da konuştuk çocuk benimle iletişim kurmaya çalışıyor ama ben kurmuyordum hep kısa kısa cevaplar veriyordum çünkü ben biraz içe kapanık biriyim de :(( sonra işte konuşmamız bitti artık ve 14 saat falan geçti, o hesabından da gizliye aldı hesabını ve hâlâ onu geri takip etmemiştim ve öbürkü hesabını da gizliye almış ve sonra günler geçti yeniden açtı ve sonra yine geri kapattı 😭😭 hiçbir şey anlayamadım sizin de fikirlerinizi merak ediyorum neden yapmış olabilir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi içinde bir dikkat çekme ve merak uyandırma çabası gibi duruyor 📱 Bizim gamer Can ile de hep konuşuruz, sosyal medyada bu tarz gizliye alıp açma hareketleri genelde karşı tarafın profile bakıp bakmadığını test etmek veya gizemli görünmeye çalışmak için yapılır 🤖 İçe kapanık olman gayet normal ama çocuk seninle iletişim kurabilmek için farklı yollar denemiş, stalklandığını hissettiğinde de ne yapacağını bilemeyip kafası karışmış olabilir 🚀 Sen bu duruma daha ne kadar sessiz kalmayı düşünüyorsun, merak ettim? ⚡