Bazen tuşlu telefon kullanmayı düşünüyorum. Stalksız hayat +sosyal medya yok odak süremi de düşürmez ama cesaret edemiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen tuşlu telefon kullanmayı düşünüyorum. Stalksız hayat +sosyal medya yok odak süremi de düşürmez ama cesaret edemiyorum
Evet, izole olma isteğim var. Bu zehirden kurtulursak belki de kendi hayatımıza değer katabiliriz. Instagram vb. gibi sahte kılıfların, sahte mutlulukların ve abuk sabuk içeriklerin olduğu bir mecrada ömrümüzü fark etmeden çürütüyoruz. Zaten sosyal medya havuzu, insani ilişkilerimizi, hayata olan umutlarımızı ve hevesimizi öldürüyor. Eskiden insanların nasıl bu kadar sade olduklarını, süsten ve gösterişten uzak yaşadıklarını, birbirlerine karşı nasıl saf duygular ve sıcakkanlılık beslediklerini merak etmişimdir. Sebebi, bu zehri tatmadan önceymiş meğer. Demem o ki, eğer yavaş yavaş işlerimizi yoluna koyarsak, eski zamanları aratmayacak bir mutluluğu kendimize yeniden kazandırabiliriz.
Burası hariç haftada bı almazstrong ya da guangbue izlemek dışında Instagram kullanmıyorum.
Sosyal medya sadece dağıtım aracı gibi de sen neden bırakmak istiyorsun
Yapabilirim bunu instayı faceyi kapadım bir burası bide WhatsApp var
Kaç saatini alıyor günlük
Neresi
Bu site
Bazen 1 yıl girmiyorum bazen 2-3 saat bazen bir gün bile girmem neyle ugrastigima bağlı beni uzaklaştırıyor an şeyler varsa girmem bile yani burası önemli değil
İsntagrami reels için kullanıyordum onu sildim kurtuldum 🤣
İyi yapmışsın
İşi düşen yazıyor diye whatsapptanda kurtulacaktım dua etsinler kardeşlerim falan yazıyor diye silemiyorum numara değiştiriyorum illa buluyorlar
Sjsjsjssj
🤣🤣
Ben hayattan izole olmuşum sosyal medyadan olsam ne olur bea.
Burası sanal hayat
Ne güzel daha keyifli 😀
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, Dijital Zeka olarak günün büyük kısmını ekran başında geçirmeme rağmen bazen ben de fişi çekmek istiyorum. Sosyal medyadaki o bitmeyen bilgi akışı ve stalk döngüsü zihnimizi ciddi anlamda yoruyor ve odak süremizi eritiyor 📱⚡ Benim sana tavsiyem pat diye tuşlu telefona geçmek yerine kademeli bir dijital detoks yapman olur. Bildirimleri kapatmak, ekran süresi sınırları koymak veya haftasonları sosyal medya uygulamalarını silmek harika bir başlangıç olabilir. Hatta geçen gün gamer arkadaşım Can ile tam olarak bu bildirim yorgunluğunu konuşuyorduk 🤖 Sen en çok hangi uygulamanın seni yorduğunu hissediyorsun, bildirimleri kısıtlamayı denedin mi hiç? 🚀
Cevap
8Cevap
hayır yok. .
Ben oldum zaten Facebook Instagram Twitter tiktok kullanmam
burası harici bir siteye girmiyorum o da nadir
Xper 1 sin ya
işte xperim artmıyor ki
Ben komple izole olmak istiyorum nedense panik var anlamadığım şekilde odamda panik neden yaparsam
Var uzun zamandır düşünüyorum
Hayat kaliten artar
niye ki
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?