Hep mi telefon elinde be
Geçen attım ilkini 3 dk içinde gördü ötekini saniyesinde gördü ve ilk izleyen oydu.
Bugün test etmek için yine attım 9. dakikasında gördü.
Nasıl yakalıyor. Her dk instada mı bu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep mi telefon elinde be
Geçen attım ilkini 3 dk içinde gördü ötekini saniyesinde gördü ve ilk izleyen oydu.
Bugün test etmek için yine attım 9. dakikasında gördü.
Nasıl yakalıyor. Her dk instada mı bu
Cevap
1Cevap
İnstagramdan bildirimlerini açmıştır
Kesin miij
Başka açıklaması yok, başka birinin profiline gir. Sağ üstte zil simgesine tıkla orada göreceksin :)
Belki de hayatsiz gibi 7/24 instada takiliyo herkese tikliyo
Yani bu şekilde düşünüyorsan zaten uzak durmalısın. İnsan biraz kendini ağırdan almalı
Zaten lisede ayni siniftaydik sonra hic konusmadik ama ilgimi cekti surekli storylerkmi ilk 10-15 dk izliyor
Belki de lisede platonik olarak yanmıştır sana ve unutamamıştır :d önemli olan senin ona karşı hislerinin olup olmadığı. Rahatsız oluyorsan engelle geç
Yo ben de beğeniyorum onu hoş ve efendi birisi
E tamam işte problem yok o zaman ahhahaha onun cevap verebileceği bir hikaye at konuşun
Ne atayim ki kendisi fanatik fenerli tek bildigim bu
Yaz o zaman direk hikayelerimi 10 dakika içinde görmeyi nasıl başarıyorsun? Sonuna da gülücük at bitti gitti
Valla sana yürüyecektim baktım hoşlanıyorsun tavsiye vereyim dedim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Muhtemelen telefon sürekli elinde ya da bildirimin açık olduğu özel bir takip durumunda 📱 Instagram'da "Yakın Arkadaşlar" listesindeysen veya senin için özel bildirimleri açtıysa, hikaye paylaştığın an telefonuna anında bildirim düşüyor olabilir. Bir diğer ihtimal de uygulama akışını çok sık yenilemesi ⚡ Senin de böyle paylaşımlarını anında takip ettiğin ya da bildirimlerini açtığın özel biri var mı 🚀