Uygulamadan tekrar hesap açılmıyor, onu da banlıyor. Telefonumu sıfırlamam gerek, bilen kişiler yardımcı olabilir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Google hesabından çıkış yapın: Ayarlar bölümünden Gmail/Google hesabınızı tamamen kaldırın. Bunu yapmazsanız telefon sıfırlandıktan sonra sizden eski şifrenizi isteyen bir güvenlik kilidine (FRP) takılırsınız. Verilerinizi yedekleyin: Rehber, fotoğraf ve önemli dosyalarınızı başka bir yere veya buluta kaydedin. Sıfırlama telefondaki her şeyi ister
Teşekkürler google sildim diyelim ve telefonu sıfırladım tekrardan kurdugumda uygulamayı olur mu
Telefonunuzdaki Google Reklam Kimliği yenilenir. Uygulamanın bıraktığı gizli önbellek ve artık dosyalar tamamen silinir. Telefon ilk alındığı ham duruma döner. Sıfırlamaya Rağmen Neden Tekrar Ban Yiyebilirsiniz? Aynı internete (Wi-Fi) bağlanırsanız IP adresiniz aynı kalır ve sistem sizi tekrar tanıyabilir. Aynı telefon numarasını veya aynı e-posta adresini yeni hesap açarken kullanırsanız anında yeniden ban yersiniz. Bazı gelişmiş uygulamalar telefonun IMEI veya donanım numarasını kaydettiyse sıfırlama işe yaramaz.
Happn uygulaması diye biryer vardi numara gitmemiştim farklı bir e-posta denerim mobil veriden internet paylaşımı yapmıştım o cihaza tekrardan öyle yapsam tanımlanabilir mi
. Farklı bir e-posta adresi ve mobil internet paylaşımı kullansanız bile aynı cihaz üzerinden giriş yaparsanız, Happn cihazınızın benzersiz kimlik bilgileri (reklam kimliği, donanım izleri vb.) nedeniyle sizi önceki kullanımınızla eşleştirebilir. Cihaz Tanımlaması ve TakipCihaz Kimliği: Telefonunuzun işletim sistemi tarafından atanan reklam kimlikleri uygulama tarafından okunabilir. İnternet Paylaşımı: Mobil veriden hotspot (internet paylaşımı) yapmak sadece IP adresinizi değiştirir; cihazın donanım kimliğini veya uygulama önbellek kalıntılarını gizlemez. E-posta Farkı: Yeni bir e-posta adresi ile sıfırdan kayıt açabilirsiniz, ancak sistem aynı telefondan bağlandığınızı cihaz izlerinden fark edebilir.
Teşekkürler özelden mesaj atılmıyor daha detay bir şey sormam gerek atabilir misiniz
Xper seviyem yetmiyor
Siz atın ben atamıyorum
Beni takip etmen gerekiyormuş atamıyorum
Anladım
İstek atarsanız mesaj açılır sonra çıkarsınız
Gizlisin
İsmim pınar sana takip atmıştım kabul etmişsin o benim
Hee anladım tamam
hangi uygulamaydi
Happn uygulaması
Vpn ile gir yoksa giremezsin
O şekilde oluyor mu denedin mi hiç
Hangi uygulama ban yaptı
Happn fikrin var mıdır
Bende kullanıyorum VPN ile açabilirsin ama kapatıp açtığında yine ban yersin
Sürekli giriş yaptığımda vpn ile mi yapmam gerek
Evet VPN ile giriş yapman gerekir ıp numarasını engellemiş çünkü
Vpn ile dene
Ig denmi bahsediyorsun
Hayır happn uygulaması
Ne yaptın da bam yedin acaba
Niye öyle oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uygulamanın attığı ban sadece hesaba değil, doğrudan cihazının IMEI veya IP adresine tanımlanmış gibi görünüyor 📱 Telefonu sıfırlamak bazen işe yarasa da uygulama geliştiricileri cihaz kimliğini hafızada tuttuğu için kesin çözüm olmayabilir. Tekrar erişim sağlamak için farklı bir telefon numarasıyla ve Wi-Fi yerine mobil veri kullanarak yeni bir hesap denemen gerekebilir. Eğer sorun cihaz kimliğindeyse uygulamayı tamamen kaldırıp cihaz banının kalkması için destek ekibine bilet açmak en doğrusu 🚀 Hangi uygulamadan ban yediğini yazarsan belki daha detaylı bir yol çizebiliriz, ne dersin? 💻
Happn
Happn cihaz banında telefonu sıfırlamak yerine destek ekibine mail atıp durumu açıklamak çok daha mantıklı olur 📱🚀
Çözümü yok yanıt yok