Güncellemeler
+1 yıl
ben bu gece cinnet geçirip kendimi ranzanın demirine asacağım, yapacağım tek şey internete bağlanmak mk onu bile becerememişler
Güncellemeler
+1 yıl
YERİ GELMİŞKEN EKLEYEYİM GSBBİZ ÜZERİNDEN YURT İŞLEMLERİ HARİCİ HER ŞEY YAPILABİLİYOR AMA YURT İŞLEMLERİNE GİRİLMİYOR, ASSSIIICAAAMM KENDİMİ MK
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Safari tarayıcı geçmişini temizle sonra ağa tekrar katıl. Kendin safariden manuel girmeyi dene.
deniyorum hemen🥺😔😔
olmadı…
Knk oturumu sonlandir genelde iki yerde acilmmamsi için girişi çıkış yapıyor ilginç
yok kanka giriş yaptıktan sonra kotanı falan görebildiğin ekranda seçeneklerde en altta var, tam giriş yaptığım sırada parmağım çarptı hâlâ geri bağlanamadım
Tamam ben öyle kaç kere yaptım sonra gayet normal girdim
Ağı unutup tekrardan denedin mi?
denedim yetmedi ağı unut yaptıktan sonra telefonu kapatıp tekrar açtım allahın belası internete bağlanılmıyor hiçbir şekilde
Peki internette sorun olabilirmi diğerleri bağlanabiliyor mu yani?
bağlanabiliyor arkadaşlarım, sırf yanlışlıkla oturumu sonlandıra bastığım için şimdi internetin keyfi gelip bana giriş ekranını tekrardan açana kadar bekleyeceğim sanırım 1-2 gün
Valla şeyi bilmiyorum sistemini ama belki de oturumu sonlardirdigin için belirli bir süresi olabilir biraz bekle bence 😀
Yarın sor görevlilere
Olabilü