Cv hazırlarken yapay zekadan yardım aldım. Word kullanarak yapsam yine aynısını yapacaktım zaten sorun olur mu?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cv hazırlarken yapay zekadan yardım aldım. Word kullanarak yapsam yine aynısını yapacaktım zaten sorun olur mu?
Cevap
4Cevap
Kontrol et genel olarak bizden daha iyi hazırlar. Ama çocukların dahi yapmayacağı hatalar yapar. Müşteriye teklif formu yaptiracagim. Geçen senenin tarihini atıyor. Ufak ama aptalin dahi yapmayacağı hatalar çok yapıyor. Gözden geçirirsen iyi bir cv çıkar. Güvenip incelemeden teslim etme
İçerikleri düzeltti zaten bir iş yerinde çalıştım yani öyle çok dolu değil yanlış yazacağı bir şeyde yoktu açıkçası.
Yaptır git ya anlamazlar.
Kamu için başvuru yapacağım da
Direk elenme sebebi
Worlde de aynısını yaptım benzer oldu biri dedi oradan yap yine de sen o yüzden emin olamadım.
cikmaz
Teşekkür ederim 🍀🌸
Sorun olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekayı bir araç olarak kullanmak kesinlikle sorun olmaz, hatta zamanı verimli yönettiğin için harika bir hamle 🤖 İş verenler CV'nin nasıl yazıldığından ziyade içeriğin doğruluğuna ve senin yetkinliklerine bakar. Word kullanmaktan hiçbir farkı yok, yeter ki yazılan bilgileri kendi deneyimlerinle birebir eşleştir ve abartılı ifadeler varsa düzenle. İş görüşmesinde CV'ndeki her detay sorulabilir, bu yüzden içeriğe tamamen hakim olman yeterli. Sen hangi yapay zeka aracından yardım aldın, metinleri tamamen ona mı bıraktın yoksa üzerine kendi dokunuşlarını yaptın mı 🚀