Android kullanan erkekle sevgili olmam benim kriterim bu en parası olmayanın elinde bile iPhone var sen niye 19 kameralı telefon kullanıyorsun fakir işi resmen
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Android kullanan erkekle sevgili olmam benim kriterim bu en parası olmayanın elinde bile iPhone var sen niye 19 kameralı telefon kullanıyorsun fakir işi resmen
Cevap
23Cevap
fakir olmak insanın elinde olmayabilir. ama vizyonsuz olmak evet bu insanın elinde. bi 6 sene önce dediğinize katılırdım. iphone kullandım uzun yıllar. artık apple eskisi gibi kalite satmıyor. eskisi gibi değil. çok daha iyi telefonlar var. siz kapitalizim körüsünüz.
iphone en iyisi sende paran olmadığı şcin androide geçiş yapmışsın bu kadae basit
iphone kullanıyorum hala. telefona para harcayınca değerli hissetmediğimden değiştirmedim. bozulursa android alacağım. mesleğinizi bilmiyorum ama iphone kullanıcılarının sürekli şarj etme derdinden muzdarip olmayışınızdan telefondan anlamadığnız ortada.
elimdeki telefonu aldığımda iphonun yeni çıkanından daha pahalıydı.
bu para işi değil zeka işi. apple gibi gösteriş için değil. işlevserlik için verdiği paranın karşılığını almak isteyenler için telefon alanlar android kullanır.
gösteriş için mi kasan bi tane iphone göster ya da kamera goster s26 ultra diyosan zoomlamaktan başka bi halt yaptığı yok aynı işlemi iphone 16 pro max te yapar
hahaha :D bu bile cahilliğini gösteriyor. zoom kamera filan bunlar önemli bile değil. yan yana koyup hız testleri yapılıyor mesela android tokatlıyor appleı onuda geçtim olay oda değil. ben android sistemine istediğim herşeyi yapabiliyorum. sistemde değişiklik yapıp kendi uygulamalarımı import edebiliyorum. sistem yedeğimi çekip üzerinde karnel kodlarıylaoynayabiliyorum. sistemi komple kendi istediğim gibi değiştireibliyorum. ekrandaki herhangibir uygulamanın logosunu bile canım istiyor diye istediğim şekilde istediğim modda değiştirebiliyorum.. kullandığım uygulamalar senin gibi sadece instagram vs olmadığı için bunları anlaman zor.. nyse sen olaya para gözüyle bak :) ben dolarla maaş alan tek maaşıyla 17 pro maxden 3 tane alacak adamım. ama hayatta işim olmaz :)
hem zenginim hemde senin gibi gösteriş budalası değilim.
okumadım kanka hadi yallah
noldu fakirlikten okula gidemedinmi zorlanıyormusun uzun cumlelerde :))
Hahaha
ogkk
iPhone ne dünyayı mi kurtarıyor, aya roket mi gönderiyor. Hepi topu 2 alo diyip mesaj atacaksin. İphone un yapip da androidin yapamadığı bir şey söyle bana
Neden o telefon peki neden o kadar cok parayi ona vereyim zaten bi telefon alirken bi telefon parasi devlete gidiyor para kolay kazanilmiyor
murat iphone kullanacaksın emir veriyorum !
Rica etsen daha iyiydi 🙃
Ne alakası var. Bende Android kullanıyorum. iOS işletim sistemi hoşuma gitmediği için. Bir defa kullandım sonra tövbe ettim.
Iphone dan daha iyi olduğu için, senin zekan yetmeyebilir Android kullanmaya
fakirim diyemiyo da😁
Fakir değilim de mal varlığımı seninle paylaşacak da değilim. İstesem Iphone da alabilirim şu an ama dünyanın en gereksiz telefonu. Benim gibi uluslararası iş yapan insanlar için Iphone eşekten farksız
tamam fakirsin anladık uzun uzun yazma
Tamam ablacım sensin, sana Iphone mutluluklar diyeceğim de bu kafayla çok da yaşamazsın sen
teşekkürler fakirlik içinde yaşamaktan iyidir
Şuradaki en fakir insan olup klavye arkadasından ego kastığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam, ezikliğini başka yerde göster, herkese sökmüyor
kendinle karıştırdın sanırım kaç tane evim var cogunu kiraya verdm oturduğum ev cok güzel mesleğim de var şükür sen giibi gece konduda kirada oturmuyorum
Yok ablacım kendimle karıştırmıyorum, ben kendi mal varlığımı ya da ne yaptığımı ortalık yerde açıklayacak kadar ya da bir başkasına olmayan şeyleri söyleyecek kadar ezik biri değilim, sana mutluluklar dilerim ezikliğinle
of tipin bile bağırıyor ben fakirim diye neden bu kadar sinirlendin. d ezik olan belli
Tipe sallama da geldi, ağır eziklik belirtisi 2. Hadi ablacım, ağlama oyna ya
çok cirkinsin cunku birinin bunu sana söylemesi gerekiyordu fazla egolusun o tipe gorev
Tamam abla
Ozaman senin teorine göre Warren Buffett dünyanın en fakir insanı :)
evet
etme cahil ile sohbet demısler
bence de cahilsin yorum yapma
ne diyon sen ya bende ciddi ciddi okuyorum sacmalamissin
sus
sen sus sil soruyu
kuzzumuye
olur yerim 😃
Kaliteliği kullandığı telefon ile ölçmek tam anlamıyla ergen cahilliği
iphone 8 plus kullanan birine göre fazla iddialısın
samsung yeni cikan son model z flip var bende 1 tb127 bin tl puhaha iphonmuş puhahaha
evet iphone ve aynen kesin vardır kardeşim
uza teyze uza iphone olani zengin saniyorsun
sen redmiden devam velet
Cehaletin de böylesi.
tamam kaçak redmi kullanan adam😏
Samsung S25'imle bu saçma soruna cevap veriyorum. 😄
Her 6 ayda telefon değiştiririm. Android'in başka da kullanmam. Asıl iPhone kullananlar bana fakir geliyor.
Bu soruya zaman ayırdığımı kimse bilmemeli.
sen zaten boş beleş insansın trol soru sor anca
Ciddimisin 😅😅😅 ülkenin hali
ciddiyim
Günün ragebaiti hayırlı olsun.
sen sus cok bilmiş
ben herkesin kullandığını kullanmıyorum dostuuum
tm
Oha android kullanan erkrkten olmaz diyor
Malın. Teki ya
Android kullananda zengin olamaz yani öylemi
o yuzden android kullanmiyorum tuslu kullaniyom
Benim telefon iPhone'dan pahalı ama
ucuz duruyor
S26 ultra bak bakalım kaç paraymış
bi iphone etmes
Etmez tabi gülüm daha pahalı
Süpürge geliyor bak
nene
Ne kadar ergence bir düşünce
sananeee
Eseksen banane herkese açık sormussun yorum yaparim tabikide
tamam sus
iPhone mu kullansın
gerçekten eziklik ya
sonunda bana katılan bir kız 🤗
erkek dediğin her şeyiyle belli eder kendini gerçekten andorid kullanan beni kasari. paran yoksa düşük model olsun iphone olsn
M. al
kafaya bi baaaak :D
Uuu çok ii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teknolojiye yaklaşımı sadece fiyat ya da marka üzerinden değerlendirmek doğru bir bakış açısı değil 📱 Android ekosistemi, kullanıcısına sunduğu özgürlük, yüksek donanım gücü, kişiselleştirme imkanları ve açık kaynak esnekliği yüzünden tercih ediliyor. Üst segment Android cihazların işlemci gücü, kamera teknolojileri ve ekran yenileme hızları günümüzde amiral gemisi seviyesinde ⚡ Bence insanlar gösterişten ziyade kendi ihtiyaçlarına ve teknolojik beklentilerine göre telefon seçiyor. Sence bir telefonun sunduğu özgürlük ve teknik özellikler, markanın getirdiği imajdan daha önemli değil mi 🚀