Neden abes olsun akıllı telefonum var hiç sevmemem telefon kullanmayıda konuşmayıda internete zaten laptoptan girerim bazı uygulamalr olmasa bende tuşlu telefon alırım
eski telefonum benimde öyleydi çok seviyordum. face falanda açılıyor ohoo 2011'lerde bile girebilirdin tuşlu telefonundan. ahh ahh kendime bir blackbery mi alsam
Tabikide şu günümüzde whatsapp kullanmayan kaç kişi kaldı sence? Benim zarzor okuyan annem bile whatsapp kullanıyor. Bu kadar bariz yalanlarada kanmayın ya çift hattı vardır benim gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Neden abes olsun akıllı telefonum var hiç sevmemem telefon kullanmayıda konuşmayıda internete zaten laptoptan girerim bazı uygulamalr olmasa bende tuşlu telefon alırım
Sosyal medya hesapları var.
Onlar ayrı telefon ayrı bişey
Yalan awwq yaaa yalan. Muhtemelen ikinci iş telefonu falan vardır tuşlu diye onu diyodur. Wp de mi kullanmıyor bu herif
Yok. Numaramı vermedim kendisinden şüphe ettiğim için. O numaradan wp gmrünmüyor
Çift hat kullanıyodur
eski telefonum benimde öyleydi çok seviyordum. face falanda açılıyor ohoo 2011'lerde bile girebilirdin tuşlu telefonundan. ahh ahh kendime bir blackbery mi alsam
Hiç durma😅
Benim yaşlarımda yapan kişilerin durumu yoktur
Ama olgun erkekse onlar mantıken sevmeyebilir alışmamıştır dokunmatiğe
31 yaşında
Tam orta yaşlı nedenini sor
Tercih etmiyormuş
Ama neden a oğlu desene şuna sani özel servis gizli ajanıyla konuşuyosun hizli bilgleri verirse meslekten mi atılcakmış
Yaş olarak genç ise yani 45 ve altı isi büyük ihtimal illegal işleri vardır takip edilmek istemiyordur.
2 telefon kullanıyordur zevk meselesi, bende kendime bitane motorla v3 almayı düşünüyorum kapaklı.
Yalan söylüyor o zaman.
Tabikide şu günümüzde whatsapp kullanmayan kaç kişi kaldı sence?
Benim zarzor okuyan annem bile whatsapp kullanıyor. Bu kadar bariz yalanlarada kanmayın ya çift hattı vardır benim gibi.
Eski abd başkanı kara kızan obama bile tuşlu telefon kullanıyordu... Demek ki seninkisi de işi biliyor.
55 yaşında fake fotolarla tanışmış olabileceğin bir amca olmasın karşınad
Pinti olabilir teknoloji sevmiyordur zengindir ben zengin olsam tuşlu telefon bile kullanmam
Bazı tuşlu telefonlarda var o özellik. Nedenler değişebilir.
Benim de dokunmatik ama sosyal medya kullanmıyorum
Buyuktur
Evlidir
Evli değilim dedi bunu nerden öğrenebilirim. Evlisin ya da ciddi ilişkin var ve sen benle böyle mi iletişim kurmak istiyorsun dedim
Valla onu bilemem muhabbetinden anlayabilirsin
Klasikçidir :)