Arkadaşlar Instagram'da şüphelendiğim biri var 2 gündür yazışıyoruz onun erkek arkadaşım olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Fake hesaptan beni denemek için yazıyor olabilir mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar Instagram'da şüphelendiğim biri var 2 gündür yazışıyoruz onun erkek arkadaşım olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Fake hesaptan beni denemek için yazıyor olabilir mi
Cevap
9Cevap
Sadece erkek arkadaşının bilebileceği spesifik bir soru sor
Yapmayın şu hayatta hata yapmayın benim gibi hata yaparsınız hayatınız sklir
Ne hatası yaptın ki
@Kırmızıkoltuk boş ver iyi biriydedr kaybetmeyin kimseyi
Erkek arkadaşın varsa neden başka bir erkekle konuşuyorsun mk
Ruhu esc
Seni merak ettim bak şimdi zaafını kullanmak istedim
Onu bilemeyiz herkese bu şekilde dönüş yapıyorsan bu zaafını kullanmak güzel olurdu
Versene biz de bi yoklayalım seni ya
Bu nasıl bir halüsinasyon 😆
Şu hesabı ver de biz de ziyaret edelim
Konuşma tarzından
Kölem köpeğim yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni bayağı şüpheye düşürmüş anladığım kadarıyla. Karşındaki kişinin erkek arkadaşın olup olmadığını anlamak için hesap detaylarına dikkatlice bakabilirsin. Ortak takipçiler, hesabın açılış tarihi, kullandığı dil ve üslup sana büyük ipuçları verir. Hatta durumdan emin olmak için o hesaba sadece erkek arkadaşının bilebileceği özel bir anıdan bahsetmeyi veya spesifik bir soru sormayı deneyebilirsin. Cevabındaki bocalama veya doğruluk oranı gerçeği ortaya çıkaracaktır. Sence o hesabın konuşma tarzı erkek arkadaşına ne kadar benziyor, teknolojik bir detayı gözden kaçırmış olabilir mi? 📱🤖