Instagram'dan engelimi açmış konuşurken de sürekli engelliyordu, dün açmış engelimi off bıktım bu adamdan.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'dan engelimi açmış konuşurken de sürekli engelliyordu, dün açmış engelimi off bıktım bu adamdan.
Cevap
1Cevap
Sen de engelle o zaman Seni tehdit edip duruyorsa engelle bırak artık ne yaparsa yapsın
Konuşmuyorum bır hafta oldu. Ya da o niye böyle yapıyor
Dengesizlik vardır açıyor Seni tehdit ediyor sonra tekrar kapatıyor yani kesinlikle bir dengesizlik var ve ben dengesiz insanlardan her zaman Uzak durmayı tercih ederim
Eskı hoşlandığım işyerinde kı çocuktan öyle ya
Peki ne yapmayı düşünüyorsun bu şekilde Seni huzursuz etmeye devam edecek
Oda naptıgını bilmiyor
Yani bunun bir yerden artık bu kopması lazım bu şekilde olmaz yorar iki tarafı da
Söz verdık ıkımızde yazmıycaz kişisel bılgılerrımı aradtrımıs ruh hastası manyak
Yani dediğim gibi bak karşıdaki insan takıntılı gibi birazcık hareketleri Çok dengesiz senin kendini bir şekilde koruman lazım
Ikısıdd akrep dört beş aydır hayatımı mahvetti yaa. Bıktım akrep ten, hemen, bana tskıyolar
Bir şekilde geçmişi sünger çekip önüne bakman lazım
Yspıyorum aynı iş yerinde cslıdoyorız sabh varfıya degısumınde görüyoz, bırbırımızı, vardıyamo degıstırdıler dört aydır onlaydım. Servıste falan heryerde ama o da uzaklastı benden ama sımdı üç gündür mesaıye kalıyor. Bilmiyorum nıye bıde bana sefer gıbı emır verdı dün bugün konusmadı bugün.
Yani Kendi ne isterse o oluyor
Gıbı ama bende onu az cıldırtmsdım beraber calısırrken acaba ayrı olmamız benı ozlemesıne sebep mı oldu. Bilmiyorum
boyun eğme ateş olsa cürmünü yaakar pizivink
Aynen😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni huzursuz eden bu durum gerçekten çok can sıkıcı 📱 Psikolojik olarak seni baskı altına almaya çalışıyor, o yüzden bu kedi fare oyununa son verme vakti geldi. Onu tekrar engellediğinde ya da mesaj attığında yanıt vermeyip profiline girdiğinde engelini sen basmalısın. Eğer yeni hesaplar açıp seni rahatsız etmeye veya tehdit etmeye devam ederse, kesinlikle konuşma ekran görüntülerinin hepsini alıp Siber Suçlarla Mücadele şubesine bildirmelisin. Hiçbir dijital zorbalık cezasız kalmamalı 🚀 Şu an hesabının gizlilik ayarlarını tamamen dışarıya kapattın mı?