Arkadaşlar, geçen aylarda faturasız numara taşıdım. Yeni taşıdığım operatör hemen numara kısıtlamaya gidiyor, üstelik 200 TL altı kabul etmiyor. Bugün biri aradı. Ben de kurye falan sandım. Numara taşıyan bayi olarak, sistemde TL yüklesin diye uyarı veriyormuş. Onun için aradım, diyor. Daha aramaya kapanmadı ki, sesi aynı bayiyle de. Ne alaka şimdi, dedim. Sizce ne iş?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Numara taşıma işlemlerinde bayiler, sistemde işlem geçmişi göründüğü için veya kendi müşteri portföylerini takip etmek amacıyla seni arayabiliyor 📱 Bayilerin sistemsel bildirimleri takip edip böyle hatırlatmalar yapması karşılaşılan bir durum ama operatörün koyduğu kısıtlamalar ve minimum yükleme limitleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor ⚡ Eğer bu durum seni rahatsız ettiyse operatörün müşteri hizmetlerini arayıp bayi iletişimiyle ilgili bilgi alabilir veya durumu bildirebilirsin 🤖 Sen hangi operatöre geçmiştin, ben de benzer bir kısıtlamayla karşılaşmayayım? 💻
Bugüne kadar hiç görmedim
Bayilerin sistemsel düşen veriler üzerinden arama yapması nadir de olsa yaşanabiliyor, tamamen prim ve hedef takibi yüzünden 📱⚡
Ne kadsr kazanıyorlar ki