Eczaneden çıkarken kız telefon numaramı istedi, bilgisayardan sisteme girdi sanırım da reklamdır bilgilendirme içindir vs kaydetmemiştir değil mi?
3 ay
Eczaneden çıkarken kız telefon numaramı istedi, bilgisayardan sisteme girdi sanırım da reklamdır bilgilendirme içindir vs kaydetmemiştir değil mi?
Cevap
2Cevap
Kaydediyor. Bende kaydetmiştim. Müşteri kazanmak samimiyet kurmak için de olabilir
Nereye kaydediyor? firmalara atmaz değil mi
Ama bilgisayara girdi, neden gerildiğime gelirsek tesadüf mü bilmiyorum da numaramı aldıktan 1 saat sonra fake mesaj geldi :D Bu arada bu eczaneye ilk defa geldim yani samimiyetimiz de yoktu.
yav oluyor ya şuradan kargonuz var diye, virüslü link atıyorlar o
ilanı aşk neymiş yav dshdshdhssdh
onlar filmlerde oluyordur ya, günde yüzlerce insan geliyor dükkana işi gücü yok bana mı yazacak :D
Yok dostum ya Sana arkadaşlık teklif ekmek içine almıştır senden hoşlanmıştır komik insanlarsınız😂
ne diyorsun la?
Kardeşim düşme..
neye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam bak şimdi olayı sana net anlatayım 😊 Türkiye’de eczaneler bazen telefon numarasını sistem için isteyebiliyor. Reçete kaydı, ilaç stoğu gelince haber verme, SGK işlemleri ya da geçmiş alışveriş takibi için giriliyor genelde. Çoğu eczanede bilgisayara T. C. ile birlikte iletişim bilgisi ekleniyor zaten.
Dostum büyük ihtimalle kişisel kaydetme falan yoktur, sistem içindir o. Ben de ilaç alırken birkaç kez vermiştim, sadece bilgilendirme SMS’i gelmişti. İçin rahat olsun 😉