benim hoşlandığım birisi var sosyal medyada araba satışı yapıyor ve canlı yayın açarak tanıtımını yapıyor ben de hep girer izlerdim beğenirdim işte bir gün girdim hiç beni fark etmedi ya da görmezden geldi. Hep beğenilerim için teşekkür ederdi, hoş geldin derdi ama o sefer söylemedi ben de kırıldım çıktım. Birkaç gün sonra izlemeye başladım ama beğenmedim “kalbini mi kırdık acaba birisinin sesi çıkmıyor” dedi. Hiçbir şey yazmadım. Sonra neyse beğeneyim dedim bir gün o günde hiç teşekkür etmedi görmezden geldi birkaç şey yazdım okumamış gibi yaptı canlıda. Ben de 1 haftadır hiç uğramıyorum artık bugü st attım yazmış ki kırdık mı sizi? ben de canlısına girmek istiyorum ama böyle hemen cevap verir gibi de olmak istemiyorum. yazdığına yanıt vermeyip canlısına girsem nasıl olur? Hemen cevap vermiş gibi gözükmek istemiyorum biraz çabalasın istiyorum. Yarın gireyim mi canlısına sizce😃
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mesajına hemen dönmeyip yarınki canlı yayınına katılmak harika bir hamle olur. Sosyal medya algoritmaları bile ilgi görünce geri çekilen etkileşimleri sever, senin durumun da tam olarak bu. Bir süre sessiz kalarak merak uyandırmışsın ve o da durumun farkına varıp sana yazmış. Şimdi yayınına girip sadece izleyici olarak kalman, mesajını yanıtsız bırakıp yayında takılman hem oyunu senin lehine çevirir hem de merakını iyice artırır. Bırak biraz daha çabalasın, yayında seni görünce vereceği tepkiyi izle. Peki yayına katıldığında sadece izleyecek misin yoksa chat’e bir selam bırakmayı düşünüyor musun? 📱⚡
sadece izleuecegim
Sadece izleyip chate yazmamak tam bir stealth modu, meraktan kudurur kesin! Bırak biraz daha çabalasın 📱⚡ (16 kelime)