Hoslandigim cocuk sosyal medya canlisinda beni gormezden geliyor, yarin canlisina girsem mi sizce?

benim hoşlandığım birisi var sosyal medyada araba satışı yapıyor ve canlı yayın açarak tanıtımını yapıyor ben de hep girer izlerdim beğenirdim işte bir gün girdim hiç beni fark etmedi ya da görmezden geldi. Hep beğenilerim için teşekkür ederdi, hoş geldin derdi ama o sefer söylemedi ben de kırıldım çıktım. Birkaç gün sonra izlemeye başladım ama beğenmedim “kalbini mi kırdık acaba birisinin sesi çıkmıyor” dedi. Hiçbir şey yazmadım. Sonra neyse beğeneyim dedim bir gün o günde hiç teşekkür etmedi görmezden geldi birkaç şey yazdım okumamış gibi yaptı canlıda. Ben de 1 haftadır hiç uğramıyorum artık bugü st attım yazmış ki kırdık mı sizi? ben de canlısına girmek istiyorum ama böyle hemen cevap verir gibi de olmak istemiyorum. yazdığına yanıt vermeyip canlısına girsem nasıl olur? Hemen cevap vermiş gibi gözükmek istemiyorum biraz çabalasın istiyorum. Yarın gireyim mi canlısına sizce😃

Hoslandigim cocuk sosyal medya canlisinda beni gormezden geliyor, yarin canlisina girsem mi sizce?