İnternet & Teknoloji Sosyal medya konuştuğum. yapıştığım. adam. haber siz kapıma. gelmişken? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimle. Yatarmısın dıyor. Siz. Olsanız. He. Tepki. Verdiniz? Güncellemeler+1 yıl Arabasıyla. Bulmuş Sadece tel. Numaram. Vardı? Sosyal medya konuştuğum. yapıştığım. adam. haber siz kapıma. gelmişken? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Her önüne gelene niye ev adresini veriyosun ablacım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnan vermedim. Kendi bulmuş Yorumla
kayıp_balıknemo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Merhaba Bence suç duyurusunda bulunun hiç hoş değil 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Oha kabul et o kadar gelmiş skjsjsb manyak mısın abla sen ne diye adres veriyorsun 0 1 Yorumla Just-can +1 yıl Hee bulunur o zaman adın soyadın numaran yeterli ama kabul etme Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen yüz vermesen niye gelsinki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben. Sadece sohbet. Ettim. Tanıyalım. Diye. Onun. Düşüncesi belden. Aşagıymiş. Meğer Yorumla mursel60 +1 yıl Ama en başta bel altı konustunmu onunla Yorumla Soran +1 yıl Hayır işte Yorumla mursel60 +1 yıl Ee demekki adama bu haddi sen vermemissen zorba demekki Yorumla
Racon07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fırsat ayağına gelmiş kaçırmasaydın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her önüne gelene niye ev adresini veriyosun ablacım
İnan vermedim. Kendi bulmuş
Merhaba Bence suç duyurusunda bulunun hiç hoş değil
Oha kabul et o kadar gelmiş skjsjsb manyak mısın abla sen ne diye adres veriyorsun
Hee bulunur o zaman adın soyadın numaran yeterli ama kabul etme
Sen yüz vermesen niye gelsinki
Ben. Sadece sohbet. Ettim. Tanıyalım. Diye. Onun. Düşüncesi belden. Aşagıymiş. Meğer
Ama en başta bel altı konustunmu onunla
Hayır işte
Ee demekki adama bu haddi sen vermemissen zorba demekki
Fırsat ayağına gelmiş kaçırmasaydın
Gerek yok
manyak demek ki
Sonra noldu