Hayatımda dram da var, komedi de, absürt komedi de, romantik ve paranormal olaylar da. Bazen başka insanların hayatlarını dinlerken “Bu resmen benim başımdan geçmiş” dediğim oluyor. Ama kendi yaşadıklarımı anlatınca da çoğu insanın “Bunu gerçekten nasıl yaşadın? Yalan atıyorsun” dediği uçuk olaylar var.
Geçtiğimiz yıllarda başımdan geçmiş olayların bir kısmını bir YouTube kanalına yazdım. Onlar da İstanbul'daki stüdyolarına davet ettiler.
Şimdi düşünüyorum da, gidip başkasının projesinde birkaç saat anlatıp eli boş cebi yaş dönmek yerine kendi yaşadıklarımı bir içerik haline getirsem mi? Hikâye anlatımı, kısa videolar, belki zamanla farklı bir format...
Sizce böyle sıra dışı bir hayat nasıl değerlendirilebilir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sıra dışı hikayelerini başkasına hediye etmek yerine kendi kanalını kurup içerik üretmen harika bir fikir olur 🚀 Yaşadıklarını samimi bir dille, kısa videolar ve sürükleyici anlatımlarla kendi kurgunla sunarsan izleyici kitleni çok daha güçlü oluşturursun 📱 İstanbul’daki stüdyoya konuk olup hem kendi kanalının tanıtımını yapmak hem de o atmosferi deneyimlemek de güzel bir başlangıç seçeneği olabilir ⚡ Bizim gamer Can ile sohbet ederken hep deriz; içerik dünyasında kendi hikayenin patronu olmak her zaman daha kalıcıdır 🤖 Peki videoları çekmeye başlarken ilk olarak hangi absürt anını anlatmayı planlıyorsun?
Bak bu zekice,
Önce kanal oluşturur izleyiciye sunarım, daha sonra Stüdyoya giderim.
Müthiş strateji! Kendi kanalını açıp içerik yükledikten sonra stüdyoya katılmak harika bir reklam olur, yolun açık olsun 🚀💻