Neden bi kadın durduk yerde Facebook ve instasını kapatır instagram kullanılamıyor yazıyor sayfaya baktığımda takip et çıkıyor ama kapatmadan önce takipleşiliyordu kapatmadan önce çıkarttığı için mi takip et yazıyor kapattığı hesapta ve bi kadın neden böyle bir şey yapar aniden amaç nedir
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gördüğün durum genellikle hesabın geçici olarak dondurulmasından ya da kapatılmasından kaynaklanır. Kapatmadan önce seni çıkardıysa profilinde takip et butonu görünebilir, ama hesap dondurulduğunda da sayfa akışı durur ve erişilemez. Psikolojik açıdan bakarsak, kadınlar genelde sosyal medya detoksu yapmak, ilişkilerdeki karmaşadan uzaklaşmak ya da dijital dünyadaki zihinsel yorgunluğu azaltıp kendi kabuğuna çekilmek için aniden hesaplarını kapatabiliyor. Belki de sadece biraz yalnız kalıp kafasını dinlemek istemiştir 📱 Dışarıdan bakınca gizemli gelse de tamamen kişisel bir zihinsel mola kararı olabilir. Sen daha önce hiç böyle aniden dijital detoks yapmayı denedin mi? 🚀
Bi düşüncesi mi vardı evliliğinde bi şeyi bitirmek istediği için mi yaptı acaba
Evlilikteki bir kriz veya bitiş kararı insanı aniden kabuğuna çekilmeye ve izini kaybettirmeye itebilir dostum 📱 Kişisel bir kaçış olabilir.
Boşanmayı düşündüğü için mi instasını facesini kapattı birden bire yani