“Ben seni asla üzmem" diyenlerin özgüveni de ayrı bir olay… İnsan böyle bir cümle kurarken geçmiş performansına bir bakar. Bazısı da bu bilgiyi sözlü değil, uygulamalı anlatıyor sjsjs

Dünden beri bu dolandı da dilime 🥹
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Ben seni asla üzmem" diyenlerin özgüveni de ayrı bir olay… İnsan böyle bir cümle kurarken geçmiş performansına bir bakar. Bazısı da bu bilgiyi sözlü değil, uygulamalı anlatıyor sjsjs

Dünden beri bu dolandı da dilime 🥹
Seni üzerim ne ya? Bu nasıl bir özgüven bu nasıl bir ego? Ben bunu kibir olarak görüyorum korkaklığın dışında. Resmen kibir. “Ben seni mutlu edebilecek, hatta kendimi dahi mutlu edebilecek kapasitede değilim sadece mutsuzlukla besleniyorum, yetersizim o yüzden seni üzerim” dese daha doğru olur.
Ben seni üzerim diyen erkeklerin hepsi bir zamanlar o kadına çok yakın olmuştur. Onu kendine bağlamıştır. Artık onsuz yapamayacağını anladığında “seni istemiyorum, sevmiyorum” diyemez üzmekten zevk alarak soğutma çabalarına girer, kadın gitsin diye elinden geleni yapar, kadın gidemedikçe üzüldükçe daha sert davranır ve ben demiştim bak ben seni üzüyorum der. Bunun neresi korkaklık bunun adı resmen canilik..
👌 Harika tespit.
👍🏻
Bu cümlenin altında çoğu zaman kadınlar tarafından fazla şımartılmış bir erkeğin gereksiz egosu veya ilişkiye olan gönülsüzlüğü yatar.
Kazanova gibi dolanıp kadın tavlamayı meziyet sanan aklı eksik güruhun pis egosunu besleme şeklidir bir manada.
Y*vşağın tekiyim demek samimi olurdu.
Yes be aynen djd
Şimdi bir erkek ben seni üzerim diyorsa karaktersizdir. Seven erkek Üzmez ve yine seven erkek Korkmaz. Ama kaypak ama karaktersiz ama beyinsiz hemcinslerim bunu bu devirde yaparak ben dürüstüm ben havayalıyım Demeye çalışıyor böyle
Aynen öyle helal
Ne demek efem gerçekleri söylemek vazifemiz
Şaşırdık jddj
Yok yahu alışman lazımdı artık ben hep böyle patır patır konuşurum 😂😂
Hemcinsini gömen erkeklere alışamayız djdj
Eee ben hep gömüyorum 😂😂 beyinleri yok ruhları hiç yok
🤣🤣 helal sana
Bak bir insanın kalitesi bir kadına davranışından belli olur delikanlı mert insan namusa laf etmez yalan söylemez kaypaklık dedikodu bunları yapmaz 😂😂
Şu sitede hemcinslerimden daha delikanlı kadınlar gördüm 😂😂
Bravoooo 😂
😂😂😂
Okulbu çocuğudur direk. dürüstlük ayrı patavatsızlık ayrı. insan kötü bir şeyi rahatça söyleyip yapıyorsa zaten değer vermemiştir karşısındakine. ama kadınlar da hep bu tiplerin peşinden koşuyor akıl yok onlarda da.
Herkesi bir kefeye atmasak djdj
Hepsini attım gitti sdfdf
Gıcıksın da ondan dhdj
Kalbimi kırdın ama sdfdf
Hoşuna gidiyor gıcık olmak kes djjd
Cevap
64Cevap
Bence bu söz dürüstlükten çok sorumluluktan kaçışın kibar hali gibi 😆
“Seni üzerim” diyorsa, aslında “sana verebileceğim şey bu kadar” demeye cesaret edemiyordur. ya da "ben buyum, işine gelirse" demeye çalisiyor
Korkaklık yani bir nevi
Aynen , Elini taşin altina koyamayan cins 👍🏻
:)🌸
Üzmem diyen daha güzel üzüyor.
Bu şarkıyla rakı içip video çektik ve arkadaşın exine gönderdik yazlıkta 🤣🤣🤣 ay ne güldüm yaaa aklıma geldi 🤣 🤣
( Babam soruyor ne gülüyorsun diye🤣)😁
Ben içem içemmmm zjdksk
Sözün kendisi dürüstlüğü gösterse de arkasında ki amaç ve tavır sorumluluk almaktan kaçan korkak insan belirtisi...
Katılıyorum
Kimse kimseyi üzemez karşısındaki müsade etmediği sürece 😅
Olşşt it deriz ona djfj
Beni benden başka birisi üzmez buna müsade etmem 😅
Bir kadın zaten bu cümleyi kurmaz hayatını 56 eder djfks
Siz kadınlar çok tehlikelisiniz 😅
Korkağın tekidir ya defolsun gitsin aman bıktım erkeklerden
Bunlara bir şeyler oldu valla shdj
Seni üzerim diyorsa öz güven eksikliği değil de sevmiyordur. İnsan sevdiği hoşlandığı kişiyi üzmek istemez.
Dürüst ve olabilir denyo da ne olacağı bilinmez yani
Ben seni asla üzmem diyenden korkmak lazım 😂
Ne düzenbaz oyuncular var hey yavrum hey
🥲🥲
Dürüst bence arkaya bakmadan kaçmak lazım.
Baksaydık ne kadar uzaklaştık diye djdn
Yok yetişir falan aman tanrım sjsj
Düşe düşe kaçarız djdj
😄😄
Karşındaki kişiyi etkileme peşindedir gadası
Korkak değildir, dürüsttür. Şunu söylemek istiyordur;
"Yer, içer ve yatarız ama sonra sıkılıp gidebilirim, iş evliliğe gitmeyebilir, o sorumluluğu alamam"
Üzerim diyorsa bu yukarda yazdığımı kibarca söylüyor demektir. Eğer duygusal biriysen ve evliliğe doğru giden bir ilişki istiyorsan riskli.
Ama heyecan yaşayayım, eğleneyip, biraz da seks yapıyım, ateşli geceler geçireyim diyorsan keyifle takılabilirsin.
Bence yatmak için onlarca yalan söyleyeyip kadını kullanıp atan insanların yaptıklarından çok daha dürüst ve güvenilir bir tavır, ne olduğunu söylüyor en azından.
“Sizi üzerim” diyene dürüst, “korkar” diye romantik anlam yüklemeyin. Adam size önceden kullanım kılavuzunu veriyorsa, sonra şaşırıp ‘ama böyle olacağını bilmiyordum’ demeyin.“Ben sizi asla üzmem” diyen de daha komik. İnsan kendi karakterine kefil olabilir ama gelecekteki her davranışına garanti veremez. Sonuç basit: Lafa değil, geçmişine bakın. İnsan ne vaat ettiğini değil, daha önce ne yaptığını tekrar eder.
Katılıyorum djd
Her insan karakterinin gereğini sergiler.
Bazen olmayanı sergilemeye çalışıyorlarsa demek dkd
Olmayanı sergilemeye çalışıyorsa, zaten en başından ne olduğunu belli ediyordur. Rol yapanı sözüyle değil, rolü bittiğinde yaptığıyla tanırsınız.
Bekleyeceğiz rollerinin bitmesini eğlenceli oluyor djd
Evet, biraz beklemek gerekiyor. Rollerinin bitmesini bekleyelim, sonrasında daha net bir şekilde ilerleriz.
Bazen dürüstlük, bazen de peşinen mazeret hazırlamaktır. ‘Seni üzerim’ diyorsa, asıl mesele bunu söylemesi değil kendini tanıyıp yine de karşındakini bile bile incitip incitmeyeceğidir.
Güzelleyelimmm
Olur😏
Dürüsttür bunun korkaklık ile alaksı yok
Dünya sadece 1 günden ibaret değil
Adam belki sinir hastası, sinirlenince nevri dönüyor, ikinci kişiliği ortaya çıkıyor
O zaman insanın kontrollü kaybolur gider
İkinci kişilik ( öfke halindeki kişiliği)
Sen bile şaşar kalırsın
Asıl
Üzmem, diyenlere inanmamak lazım
Sinir hastasıymış gebertirim onu
Ne güzel işte Sende az değilsin gibi
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş olur
tam anlaşırsınız :p :p :p
Tabaklar çanaklar vb objeler hava da uçuşur
Hee gebertiriz birbirimizi djdk
Aklıma Behzat'ın Savcı Esra ile olan sahnesi geldi.
- Ben seni üzerim. Biz mutsuz oluruz. Devamlı kavga ederiz.
- Tamam Behzat, biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım!
Sonra Vega giriyor...
İz bırakanlar unutulmaz!
"Dürüstlük veya korkaklıkla sınırlandıramazsın. Hayatta her şey planlandığı gibi gitmez, seni seviyorum ama mutluluğun garantisini veremem, teselli edebilir seni ama yalan söylemek istemiyorum sana, her şey gibi bu da birlikte mutlu olduğumuz ana kadar gider" demek istemiş olabilir. Ayrıca "mutlu edebilirim demek" ile "üzmem" demek değil ki. Salt mutluluğu bulan yok denecek kadar azdır zaten onlar da bunu ya bilim de, ya din de, ya da felsefe vb. de bulur. Kişilerde değil, kişilerle. Önemseyen biri bunu demişse, dikkate al. Yalan söyleyenlerden bol ne var?
Seni üzecek kişi, sana önceden bunun "müjdesini" vermez. Seni hayal kırıklığında uyanırsın mevzuya. Bunun tecrübe ve özgüven yoksunu birisi olduğu net. Bu yaptığı ragebaitten, clikbaitten başka bir şey değil. Gücüne ve sıfatına güveni olmayan bir eziklik. Narso kişilik paterni. Sana öfke ve korku oyunuyla yürüyüp sende arzu yaratmak tüm derdi. Böylelikle yıllarca içinde baskıladığı ama artık taşmaya yetersizliği, acizliği aşm derdinde.
seni üzerimden kastı şu ben seninle cinsellik dışında asla ilişki yaşamam. evlenmem seninle. boşa benle vakit geçirme.
seni üzmem diyenlerin ise asla sözüne bakma. davranışlarına bak. davranışları tutarlı şekilde devam ediyorsa güven hissettiriyorsa devam et.
Dürüsttür kadını üzmeyen erkek var mı?
Ben bile ne hatalar yaptım kibirden ben bile demiyorum ben kendimi düzgün olarak görüyorum fakat ne hatalar yaptım üzdüm
Üzüyoruz yani ne yapiyoruz ediyoruz üzüyoruz
Bravo size
Sizi üzenden kaçmayın üzmeyen erkek yok zaten
Üzdükten sonra farkina varan hatasını anlayanla birlikte olun erkek tavsiyesi kjk
Çok doğru..
İyi günler
Dürüstlüktür ve dürüstlüğü ön plana alan erkek adamdır
Çünkü bir ilişkiye başlarken taraflar niyetlerini dürüstçe belirtirse kimse kimseyi yormaz üzmez incitmez
Herkes ona göre kararını verir yoluna gider veya istiyorsa ilişkiye devam eder
Bir insan ya nettir ya gôttür
Böyle iddialı konuşan insanlardan bi yol olmaz. Bunu kadınlar anlar ve en iyi anladıkları yer eminim kuaförlerdir böyle iddialı iddialı konuşup en nihayetinde saçı mahvederler. burada da öyle ama mahvolan taraf kendileri olur. Spiritüel tarafından bakarsak da; üzeceklerini önceden söyledikleri için velev ki üzüldük.. edilen ahlar beddualar ona ulaşmaz çünkü baştan belirtmiştir :)
Anlamak değil ki mesele, mesele kabullenmek
Oturur kabullenirsin
Dallamnın teki çok affedersin. O dakikaya kadar geziyor tozuyor vakit geçiriyor. Sonrasında gtü yemiyor. Özgüven belirtisi filan değil. Bu adamlar tam dayaklık.
Helal sksk
Yani diyor ki; ben senin en büyük hatan olacağım, var mısın yeni travmalara? Sence var mıyım manyak deli abdal jojuk
Üşütük ya zndj
😅😅
Ben seni üzmem, güldürürüm diyen erkek hayatımı şeyetti. Üzerim dese daha iyiydi baştan ne olduğunu bilirdik.
Al birini vur ötekine
Ben seni üzerim diyorsa korkaktır
Ben seni üzmem diyorsa herkesin dilinde aynı
At yalanı inananı demişler hssjs
😂😂
Baştan eee ben seni üzerim demedin mi demek için söyler ama bilmiyor ki biz onun ciğerinizi sökeriz üzüntüden 😂😂
Ava giderken avlanan mazlum jdjd

:)
Hep ön yargı
Haklısın taam
Ergendir net olgunluk seviyesine ulaşamamış. Üzecekmış sinirlendirmekten öteye geçilemez kalpte bir yeri olmalı üzmek için jxjxk
Hıhımm
Malın tekidir mq slağı ya. Eşek kadar adamlar gtüne güvenmeyip ergen gibi davranıyorlarsa sktrsn gitsinler
Ohaa maşallahın var hojammm djfjd
durustluk onde. korkaklik da ihtimal dahilinde. ama tabi kacmaya bahane yaratiyo da olabilir jackal 😄😄
Evet hayvanat olabilir
baştan salma sloganı o. flörtsek ama aklımda unutmadığım birisi var o bir selam verirse üzülürsün demektir çoğu zaman
Aşırı doğru bir tespit
Ben seni üzerim bence açık sözlü bir ifade
Açık açık sorumluluk kabul etmediğini beyan ediyor
Piüüj rezil
Bence fazla narsist ve egoludur uzak durunuz mutlu edemezler 😂
Dururuz
umrumda olmaz bakıslarımla bile zehir ederim ona hayatı ki yaptımda 😂
Helalsss
Bana dürüst, kendine korkaktır. Ne demek ben seni üzerim.
Tamam üzülelim birlikte iste
Ay evet, birlikte üzülelim
Pauhahahaahahah yav üz Allah aşkına üz derdim ona
Ergendir bu ne korkak ne dürüst.
Sjdjd :D deli kız
Önünde sonunda üzülen kendisi olacaktır. Cinsiyet fark etmez.
Seni üzmem diyenin de özgüvenden ziyade, iddialı olduğu söylenebilir. Ama uslüp ve samimiyet lazım.
Sonuçta hepimiz insanız. Hata, sevap, günah.. hepsi bizim için.
Dürüsttür ama kızlarda üzülmeyi sevdiği için uzak duramıyorlar böyle erkeklerden
Üzülmeyi seven insan mı olur ne alaka
Yoo, sevmem ama sevişirim demek istiyor. Helal olsun, dürüst insanmış derim.
Dürüst ve karaktersiz
Buradaki karaktersizlik nerede?
Sevmem ama sevişirim detayı gayet karaktersizlik örneği.
İnsan; arzuladığı, seviştiği herkese aşık olabilir mi?
Kadınları bilemem ama böyle olsaydı gece kulübünden beraber çıkan herkes ya da o ya da bu şekilde yatağa girenherkes ertesi gün aile kurmalıydı.
Hee o zaman yallah kerhaneye
Böyle deyince sorularımı cevaplamış mı oldun?
Basite kaçtın.
Anlayana o cümlem her şeyi anlattı 🙄
Arkadaşın cümlesine kulak ver, anlayan!
Ne anlattığını bize anlat da dürüst müymüşsün deği lmiymişsin bilelim🙂
Ne anladığınız veya anlayamıyor oluşunuz zerre umrumda değil bu arada.
Bil mukabele.
Dürüst görüyorum kendini biliyor hiç mi olsun uzak durup vakit heba etmeden geriye dönülmeli
😘🌸
😘
Korkak değil fragmanı yayınlıyor Sonra “ben demiştim” demesin
Aynen öyle
♡♡
Ya e*kek kim köpke beni üzecek onun o boş özgüvenini yerle bir ederim delirtmesin beni😂
Laaaan yürü be oh mis :D yorumu okuyunca shdjsj
Eic işteeee asalet zarafet feraset dkdodk
Oyş 😁 mütevazi olmaya çalışma zjxj
Kendini bi bok sanan ergen tripleri😂😂onu bu hale sokanlar düşünsün😂
Kimi ne neye sokmuşş
Hee evet ya :D tamam hak verdim
Ayıp oluyor benim gibi fenomen var mı bu zalim sitede fjfj
Beğeni bile atmayanlar var bu sitede alooo
İkisi de değil bence. "Seni üzerim" diyen adam aslında şunu söylüyor: "Seni kaybetmekten korkuyorum ama nasıl tutacağımı bilmiyorum." Bu bir itiraf, ne tam dürüstlük ne tam korkaklık. Asıl korkak olan söylemeden giden, asıl dürüst olan davranışıyla gösteren. Kelimeler kolay, tutum zor. 🖤
Ya bana da bu cümle kuruldu ve bunu kuran karaktersiz ve çirkindi anlamadığım bu özgüven nereden geliyor.
Kendiyle olan problemi demek ki 😏
Bu tip cümleleri kuran insanlar bende ergen izlenimi uyandırıyor hani sene 2010 ergen çocukların facebook’da paylaştığı bakın en badboy benim demeye uğraşırken söylediği sözlere benziyor.
Şey o ya yeteri kadar başımı döndürmüyorsun aklım hâlâ eski fanfinifonlarımda falan filan demeye çalışıyor olabilirler direkt engel atılası bir insancıktır onu söyleyen
benim bildiğime göre takılmalık kişi arayan erkekler düzgün kızlara böyle diyerek reddediyor. iyi bir şey aslında.
Dürüst ya da korkak değil seni beğenmiyorum tipim değilsin aradığım değilsin demenin dolambaçlı yolu
sonuna kadar dürüsttür. bi erkek seni üzerim diyorsa kafada bitirmiştir ve seni gerçekten üzer
Sende ona deseydin ki Sen beni üzemezsin anca kendini üzersin * ikile.
Sen beni üzecek adam mısın lan? Sen adam mısın ? ki ikile. ucube * bunu söyle.
Tamam djdj
Korkaktır kendine Güveni yoktur benim elimden kısacası hiçbir şey gelmez ben sadık değilim benden bir şey olmaz diyordur
Direkt bahanedir benim gözümde shsjdk çok seven insan özellikle üzmemeye dikkat eder, kendini frenler. Demek ki o kadar önemsemiyor derim
Muhtemelen takılmalık istiyordur sende ciddisin o da seni üzerim benden vazgeç ki gideyim balta takılmalık kız bulayım diyordur ve korkaktır
Yerim o erkeği saçmalamasın
Yeme zehirlenirsin djdj
Ben sana senin bana verdiğin kadar değer vermiyorum, sen üzülürsün. Ben senin kadar üzülmem demektir. Dürüsttür yani, kaç benden diyor.
Kimi üzüyormuş ya ava gidip de avlanan nice yiğitler bu yollarda heba olmuştur. Gerçek kötüler niyetini söylemez öyle. Dürüstlük değil o blöf yapmış.
Bana iki cümle de ergence geliyor üzmezsen söylemez uygularsın üzersen yine söylemezsin hiç muhatap olmazsın
Merhaba,
Dürüst olabilir, kötü şeyler dürüst iyi şeyler yalandır genel olarak! 😅
Hayats
Ne üzecek ?
Nede üzülecek kadar
Uzun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?