“Ben seni asla üzmem" diyenlerin özgüveni de ayrı bir olay… İnsan böyle bir cümle kurarken geçmiş performansına bir bakar. Bazısı da bu bilgiyi sözlü değil, uygulamalı anlatıyor sjsjs

Dünden beri bu dolandı da dilime 🥹
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Ben seni asla üzmem" diyenlerin özgüveni de ayrı bir olay… İnsan böyle bir cümle kurarken geçmiş performansına bir bakar. Bazısı da bu bilgiyi sözlü değil, uygulamalı anlatıyor sjsjs

Dünden beri bu dolandı da dilime 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Okulbu çocuğudur direk. dürüstlük ayrı patavatsızlık ayrı. insan kötü bir şeyi rahatça söyleyip yapıyorsa zaten değer vermemiştir karşısındakine. ama kadınlar da hep bu tiplerin peşinden koşuyor akıl yok onlarda da.
Herkesi bir kefeye atmasak djdj
Hepsini attım gitti sdfdf
Gıcıksın da ondan dhdj
Kalbimi kırdın ama sdfdf
Sözün kendisi dürüstlüğü gösterse de arkasında ki amaç ve tavır sorumluluk almaktan kaçan korkak insan belirtisi...
Katılıyorum
Kimse kimseyi üzemez karşısındaki müsade etmediği sürece 😅
Olşşt it deriz ona djfj
Beni benden başka birisi üzmez buna müsade etmem 😅
Bir kadın zaten bu cümleyi kurmaz hayatını 56 eder djfks
Siz kadınlar çok tehlikelisiniz 😅
Dürüst ve olabilir denyo da ne olacağı bilinmez yani
Dürüst bence arkaya bakmadan kaçmak lazım.
Baksaydık ne kadar uzaklaştık diye djdn
Yok yetişir falan aman tanrım sjsj
Düşe düşe kaçarız djdj
😄😄
“Sizi üzerim” diyene dürüst, “korkar” diye romantik anlam yüklemeyin. Adam size önceden kullanım kılavuzunu veriyorsa, sonra şaşırıp ‘ama böyle olacağını bilmiyordum’ demeyin.“Ben sizi asla üzmem” diyen de daha komik. İnsan kendi karakterine kefil olabilir ama gelecekteki her davranışına garanti veremez. Sonuç basit: Lafa değil, geçmişine bakın. İnsan ne vaat ettiğini değil, daha önce ne yaptığını tekrar eder.
Katılıyorum djd
Her insan karakterinin gereğini sergiler.
Bazen olmayanı sergilemeye çalışıyorlarsa demek dkd
Olmayanı sergilemeye çalışıyorsa, zaten en başından ne olduğunu belli ediyordur. Rol yapanı sözüyle değil, rolü bittiğinde yaptığıyla tanırsınız.
Bekleyeceğiz rollerinin bitmesini eğlenceli oluyor djd
Evet, biraz beklemek gerekiyor. Rollerinin bitmesini bekleyelim, sonrasında daha net bir şekilde ilerleriz.
Bazen dürüstlük, bazen de peşinen mazeret hazırlamaktır. ‘Seni üzerim’ diyorsa, asıl mesele bunu söylemesi değil kendini tanıyıp yine de karşındakini bile bile incitip incitmeyeceğidir.
Güzelleyelimmm
Olur😏
Dürüstlüktür ve dürüstlüğü ön plana alan erkek adamdır
Çünkü bir ilişkiye başlarken taraflar niyetlerini dürüstçe belirtirse kimse kimseyi yormaz üzmez incitmez
Herkes ona göre kararını verir yoluna gider veya istiyorsa ilişkiye devam eder
Bir insan ya nettir ya gôttür
Dürüsttür kadını üzmeyen erkek var mı?
Ben bile ne hatalar yaptım kibirden ben bile demiyorum ben kendimi düzgün olarak görüyorum fakat ne hatalar yaptım üzdüm
Üzüyoruz yani ne yapiyoruz ediyoruz üzüyoruz
Bravo size
Sizi üzenden kaçmayın üzmeyen erkek yok zaten
Üzdükten sonra farkina varan hatasını anlayanla birlikte olun erkek tavsiyesi kjk
Çok doğru..
İyi günler
baştan salma sloganı o. flörtsek ama aklımda unutmadığım birisi var o bir selam verirse üzülürsün demektir çoğu zaman
Aşırı doğru bir tespit
Ben seni üzerim bence açık sözlü bir ifade
Açık açık sorumluluk kabul etmediğini beyan ediyor
Piüüj rezil
Korkak değil fragmanı yayınlıyor Sonra “ben demiştim” demesin
Aynen öyle
🫶🌷
♡♡
Ya e*kek kim köpke beni üzecek onun o boş özgüvenini yerle bir ederim delirtmesin beni😂
Laaaan yürü be oh mis :D yorumu okuyunca shdjsj
Sinirlendim durup dururken 😂
Eic işteeee asalet zarafet feraset dkdodk
Aman efendim utandiriyorsunuz
Oyş 😁 mütevazi olmaya çalışma zjxj
👉🏻👈🏻
Kendini bi bok sanan ergen tripleri😂😂onu bu hale sokanlar düşünsün😂
Kimi ne neye sokmuşş
Sakin sakin 😂👍🏼 böyle düşünen erkekleri bu hale getiren kadınları söylüyorum.. biraz soruyu takip ama lütfen ya😅
Hee evet ya :D tamam hak verdim
Lütfen az takip lütfen😅her ne kadar sadece beğeni yapıp zar zor yorum yapsanda alaka bekleniyor yanı👍🏼😊
Ayıp oluyor benim gibi fenomen var mı bu zalim sitede fjfj
Hırsızlık yapmıyor vergi kaçırmıyorum ayıp dediğin şeyler genelde bunlar ve ayıp yatakta da olan bişeydir shsh.. ki doğrular fenomen hanım..
Beğeni bile atmayanlar var bu sitede alooo
Onlar kendini ünlü sananlar işte.. ki seni uzun zamandır burada görüyorum ben yeni başlamışken sende 3 xper falandın burada.. sen daha fazla zaman geçiriyorsun bana göre burada. Ondan da ünlüsün biraz shshs
Şey o ya yeteri kadar başımı döndürmüyorsun aklım hâlâ eski fanfinifonlarımda falan filan demeye çalışıyor olabilirler direkt engel atılası bir insancıktır onu söyleyen
Kimi üzüyormuş ya ava gidip de avlanan nice yiğitler bu yollarda heba olmuştur. Gerçek kötüler niyetini söylemez öyle. Dürüstlük değil o blöf yapmış.
Bana iki cümle de ergence geliyor üzmezsen söylemez uygularsın üzersen yine söylemezsin hiç muhatap olmazsın
Dürüst veya korkak olsa bile ne olursa olsun, bir kadına bu cümleyi kurmak hiç hoş değil.
Senin beklentilerini karşılayamam diyor olabilir.
Olabilir istemeyiz öyleli
Kaos’cudur.. açık davet.
Psikolojisi bozuk
Sen düzeltirsin.
Dürüst görüyorum kendini biliyor hiç mi olsun uzak durup vakit heba etmeden geriye dönülmeli
Seni beğenmedim sevmedim diyemediği için üzerim demiş dürüst değil gülünç
İkiside. Çünkü korkak erkek üzer
Dürsttür Kendini Bildiği İçin Öyle Söylemiştir
korkaklığını dürüstlükle örtbas etmeye çalışıyor olabilir
Ben sana senin bana verdiğin kadar değer vermiyorum, sen üzülürsün. Ben senin kadar üzülmem demektir. Dürüsttür yani, kaç benden diyor.
Çok üzmüşüzdür napalım dinlemediler beni😂pişman mıyım, zerre pişmanlık yok
Aman sana bunu yazma lüksünü veren hemcinslerime tüküremm
Soğuk su da olur kanka
Yüzüne mi çarpak suyu?
O da olur bu yaz sıcağında, genelde içiyolar ama
🤦🏼♀️
Güzel soru, benden like hakkı almaya nail oldu👍
Senin yorumun layk almaya nail olamadı
Sağlık olsun, seyirci jokerimi kullanıcan
Öyle diyen erkekler benim şerrimden korunsunlar :d
Slayyy queen ahjdsj :D helal olsun
Daha önce aynısı yaşandı ve onun söylediğini yaşattım💅