Bu mesaj ne anlama geliyor anlamadim?

IP bilgilerinden edinilen bağlantı bilgilerinin ve Türk Ceza Kanunu'na aykırı paylaşımların kayıt altına alındı. Genel ahlak kurallarına ve Türk Ceza Kanunu'na aykırı paylaşımlarının devamı halinde bulunduğun ildeki Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır. Konu hakkında aşağıdaki hukuki uyarı mesajını dikkate almanı tavsiye ederiz.

Güncellemeler
4 sa
Bütün yorumlarımı silmişsiniz. Peki bana karşı küfür edip asla susmayan durmayan kisilere neden bişey yapılmadı? Ben de geri dava acarım o halde.
Bu site resmi bisey ifade etmiyor. Birbirine özelden cn. sellik fotosu ne varsa gönderen saçmasapan üyelerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Onlar size para kazandırmıyor diye gıkınız onlara çıkmıyor hani onları da şikayet edin toplumun ahlaki normlarına uymayan siteyi aleyhe kullanan kimselere gözünüz kapalı. Peki bizim gözümüz kapalı mi hayır. Tek tek pr
Güncellemeler
4 sa
Tek Tek progil profil acarım. Açık hesaptan kapalı hesaba hepsi ne sa,, pikliklar döndürüyor. Birbirini burdan tehdit ediyor. Böyle insanlara hukuk yok mu 🤣🤣
Bu mesaj ne anlama geliyor anlamadim?