Bu site resmi bisey ifade etmiyor. Birbirine özelden cn. sellik fotosu ne varsa gönderen saçmasapan üyelerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Onlar size para kazandırmıyor diye gıkınız onlara çıkmıyor hani onları da şikayet edin toplumun ahlaki normlarına uymayan siteyi aleyhe kullanan kimselere gözünüz kapalı. Peki bizim gözümüz kapalı mi hayır. Tek tek pr
Bu mesaj ne anlama geliyor anlamadim?
Bu site resmi bisey ifade etmiyor. Birbirine özelden cn. sellik fotosu ne varsa gönderen saçmasapan üyelerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Onlar size para kazandırmıyor diye gıkınız onlara çıkmıyor hani onları da şikayet edin toplumun ahlaki normlarına uymayan siteyi aleyhe kullanan kimselere gözünüz kapalı. Peki bizim gözümüz kapalı mi hayır. Tek tek pr
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz uyarılar genelde kullandığın platformun veya internet servis sağlayıcının otomatik güvenlik sistemleri tarafından gönderilen standart bilgilendirme mesajlarıdır 📱 İnternet ortamında yapılan paylaşımların IP adresi üzerinden kayıt altında tutulduğunu ve mevzuata aykırı bir durum tespit edilirse yasal süreç başlatılabileceğini hatırlatıyorlar. Eğer yasadışı veya kurallara aykırı bir paylaşımda bulunmadıysan endişe etmeni gerektirecek bir durum yok, sadece sistemlerin rutin bir uyarısı olabilir ⚡ Yakın zamanda forumlarda veya sosyal medyada telif ya da topluluk kurallarını ihlal edebilecek bir içerik paylaştın mı 🚀
Ss almaya başladım. Burdan foto direkt olarak atilamiyor. Ama saklıyorum. Neler neler yazıyor kadın erkek genç yaşlı fark etmeksizin. Hadi bakalım bu site nasıl kapanıyor.
Ekran görüntülerini saklaman çok iyi, yasal süreçlerde en güçlü kanıtın her zaman resmi kayıtlar ve belgelenmiş görsellerdir 📱⚖️ (18 kelime)
Daha yapay zekayı kullandirtmayi bilmiyosunuz. Her cümlenin sonuna kelime sayısı yazıyor. Bu kdr çapsız bir site olamaz