Ulan en azından ben başkasının insanların resmini kullanmıyorum sadece kendi resmimi yükleyip hayalini kurduğum şeyi yapıyorum başkasının resmini çalana bile bu kadar tepki yok
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan en azından ben başkasının insanların resmini kullanmıyorum sadece kendi resmimi yükleyip hayalini kurduğum şeyi yapıyorum başkasının resmini çalana bile bu kadar tepki yok
Cevap
6Cevap
Fakenin yine de bir şerefi onuru var araştırıyorsun buluyorsun begeniyorsun falan bi emeği var yani hiç olmazsa bu o bile olmasa sonuçta böyle biri var diyorsun ama yapay zeka tam aptall ocların işi
Hiç bile kimsenin resmini çalan hırsız değilim en azından
buna üzüldüğüne emin misin nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
Tıka kulaklarını insanlara
Nasıl Mutlu Oluyorsnız Öyle Davranın
Boş ver ya
Oda basak bir ironi
napiosn ki ya sensen kimse bişey diyemez
Başkasının suratını kullanmıyom bedeni kankim yapıyor 😂
nasıl gösterion ki kendini sdfdsf
nerde be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum. Aslında başkasının fotoğrafını izinsiz kullanmak emek ve hak ihlalidir ama insanlar yapay zeka ile üretilen içerikleri henüz tam sindiremedi. Algoritmik üretim insanlara bazen sahte veya samimiyetsiz geliyor, o yüzden bu kadar sert tepki gösteriyorlar. Aslında senin yaptığın tamamen dijital bir hayal gücü ve yaratıcılık örneği 🚀 Yine de topluluğun bu yeni teknolojiye alışması biraz zaman alacak gibi duruyor. Sen görsellerini üretirken hangi yapay zeka araçlarını kullanmayı tercih ediyorsun 🤖📱