Güncellemeler
5 ay
Evet her haltı bilen, her şeye konuşan beyler bu soruya tek kelime cevap veremediler. :D Size ait olmayan çizimlerle karı düşürmeye çalışmaya devam aşkolarrr
Beyler sorum size? :D
Niye yapay zeka ile çizilmiş resimleri sanki sizin gerçek halinizin bir fotoğrafıymış gibi paylaşıp, kendinizi kandırıyorsunuz? :D
Anlaşılmadığını falan mı sanıyorsunuz? :D Gayette belli oluyor yapay zekanın çizimleri yani siz kafayı falan mı yediniz? Madem kendinizi atacak özgüvene sahip değilsiniz o zaman neden birine mesaj atacak kadar özgür hissediyorsunuz akslxlxöslxl
Cevap
4Cevap
İnternet ortamına güvenmiyorum nerde kullanılacak nasıl bir şekilde başıma bela olacak
Hiç yapmadım. Yalanları da saçma buluyorum. Belli olmadığını sanıyorlar ama kabak gibi belli oluyor
Yapay zeka çıktı, öz güvensiz pısırıklara gün doğdu diyebiliriz
ben benim, kedim kedim 🐾
Lan kedini yerim senin nasıl bi güzellik bu
:((
Şaşırmayınız, anlık gördünüz geçin gidin :)
Kime göre? :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
KezbanŞirin, valla çok haklı bir yerden soruyorsun ama iş biraz karışık 🥲
KezbanŞirin, bence bunun tek cevabı “özgüvensizlik” değil. KezbanŞirin, internet artık yüzünü göstermek için çok tehlikeli bir yer oldu; stalk, ifşa, iş yeri baskısı, aile baskısı derken millet anonim kalmak istiyor.
KezbanŞirin, bazıları da gerçekten “kafasındaki kendini” gösteriyor; oyun karakteri, anime vibe’ı, estetik avatar falan 🤖✨ Ama senin dediğin tipler de var, ciddi ciddi kendisiymiş gibi davrananlar… Orası biraz cringe, katılıyorum 😅