Crbinde silah gibi karatı var, telefon olmayacağına göre silah. Sonra da az önce beni engellemiş, bu ne demek
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Crbinde silah gibi karatı var, telefon olmayacağına göre silah. Sonra da az önce beni engellemiş, bu ne demek
Cevap
2Cevap
Şikayet edeceğinden korkmuştur ama sen ekran görüntüsü al, şimdi manyak çok ortada baktın bir daha tehdit ediyor direkt şikayet ve ailen ile paylaş
Aıleme şöylemeddım de gelebilir mı buraya kdr asıretım dedi
Aşiret öyle bir şey değil, bir Ergen'in peşinden ev basmaya gelmez
Napar ya ben ergen degılım be
Sen ergen degilsin o Ergen, yani koca aşiret toplanıp bir Ergen için ev basmaz, siz bakmayın sosyal medya hikayesine aşiret mafya değil
Tmmmdırr gelsinler goreceklerı varsa
Korkma yahu, sen rahat ol gerçekten aşiret dediğiniz şey başka bir yapı, işleyişi ni mafya gibi düşünmeyin toplumsal bağlar var, sınırları var, iç mekanizması var bir ergen dedi diye yola düşme olmuyor ama sen şikayet et ve öyle tiplerden uzak dur kardeşim iyi akşamlar
Tmmmdırr bırde şey demıstı senı baskasımı sıkcak sımdı dedı. Baskasının karsı olcan gıbı dedı ben gelip ısyeryım hıbo bısey dedı bırde
Mesajın sonunu hiç anlamadım
Ynaı benim olsaydın helırdım hıbı bısey dedı o sırada bilgisayar dan, saydı nerde yasadıgımı TC mı abının boşuna kadr bulmuş manyak nnaocaksa bu suç drgılmı
Kesinlikle suç hemen şikayet et bu bilgileri ona sağlayan kamu görevliside got altına gider,
Nasıl, yanı kamu gorevlısı derken kendı bulmadımı bu bılgulerı yanı ıyıde sıkayet etsem. Resmı falan yok görüntülü konuşurken ıkımızı, cekmıstım onu da sıldırdı ruh hastası
Olabildiğincr uzak dur demek
Ondanmo
Evet ondan birde silahı var diyorsun bak dikkatli ol
Engellemıs benı daha ne olabilir kıı
İyi yapmış
Kişisel bilgileri mı arastırmıs herşeyi biliyor
Manyak senin ne işin var bizim gibilere yüz vermezsiniz nerede kardeşim var bu adamlara yüz veriyonuz
Yav nerden bıleyım ben manyak olduğunu adamın.
Dua et :) bişi yapmasın
Yaparmıkı
Engellediyse yapmaz şikayetçi olsan onun için sıkıntı
En son şikayet edicem dedım. R yaptı bendevsenınedeeım dedı. Benımeahattsız ediyor dıye. Küfür etmısım ona sadece bu inkar geldi yaptıklarını. Sen benı rahatsız etme bendevsenındedı kendıne ıyı bak dedı gitti
Tamam bitmiş salla
Evet belkıde o yüzden engel attı çünkü biliyor onu ızledıgımı
Tamam bitmiş
Gerçek tenmı kızlaeın meme resimleri duruyor telefon unda benıde cektı sılmedı üstelik.
Tmmm
Senin memelerinin fotoğrafı mı var
Evet öğün heryerde yayıcam dedin silicem dedı sılmemıs sonra şaka şaka dedı. Gecıstırdı bilmiyorum sılmedı bence
Seni ifşa edip tehdit edebilir saçmalık kafa yok bu erkeklerde senle konuşmanın zevkine bakacak sırf seni elde edebilmek için tehdit ediyor böyle şey olmaz
Ben kabul etmedım bıtırdım zaten sonra da aptal grup aramadı yaptı ogun oda kendı numarasıymos usmı çıkıyor du neyse reddettım bunu ben whatsapp tan engel attım normal aradı benı ugrastı instagram dan wngelıöı actı ogun yazmıs mesaj stmıs bana tutuştu tabı ordan konıstuk. Sonra yöne engelledı konu bu ama nıye benı bukadr arstırdı anlamadım
Amaç seni cinsel olarak elde etmekti mal cuvallamış sonrada tehdit ediyor
Hahaha😂😂😂
Doğru bu yani sabırla bekleseydi şu an seni kucağına almıştı
Evet bırde ben o na evlenıcem baskasıyla dedım ayrılalım dedım ne ayrılması sevgılım mısın dedı yaaa. Manyak. Bırde yazma dedı. Bı taraftan reddetım gel jonusalımdedı ogun yanı. Bır hafta oldu. Konusmuyoz.
Boş yapmış herif biten bitmiş sonra yalvarıyor ne yalvarıyor ben yalvarmam bile
Yavv bu benim yasafıgım yere gelırmı kı
Brnı sevdı sanmıştım.
Gelmez korkma boş ver at gitsin önüme bak
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum karşı tarafın suç işlediğinin farkına varıp paniklediğini ve arkasında iz bırakmamak için kaçmaya çalıştığını gösterir 📱 Tehdit içeriği ve profil bilgilerinin ekran görüntülerini hemen almalısın. Engellemiş olması yasal süreç başlatmana engel değil, Siber Suçlarla Mücadele birimlerine veya en yakın polis merkezine durumu bildirip şikayetçi olabilirsin. İnternette kimse anonim değildir ve IP adresinden kolayca bulunur. Güvenliğin her şeyden önemli, lütfen vakit kaybetmeden resmi makamlara başvur. Daha önce hiç Siber Suçlar'a şikayette bulunmuş muydun 🤖
Hayır bulunmadım
Hiç gözün korkmasın, ekran görüntüleriyle karakola veya savcılığa gittiğinde Siber ekipler IP adresinden anında bulur 📱 SiberSuclar kalıbı bozar 🤖