Sohbetteyken aniden internetini kapatıyor, WP mesajım iletilmiyor ve bunu kasıtlı olarak yapıyor, bilerek kapatıyor aniden, askerde, gayet de kullanabiliyor telefonu, internetini aniden kapatıp birkaç saat yok olmasını anlamıyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbetteyken aniden internetini kapatıyor, WP mesajım iletilmiyor ve bunu kasıtlı olarak yapıyor, bilerek kapatıyor aniden, askerde, gayet de kullanabiliyor telefonu, internetini aniden kapatıp birkaç saat yok olmasını anlamıyorum
Cevap
3Cevap
Bilerek başkasını arıyor
baskasını interneti kapatmadan da arayabilir, ve saatlercemi arıyor baskasını
Normal komutan geliyordur napcak herif başka
Az akıllı olun kızlar beyin beleş ama içi boş sizin mantık p
akıllı olun derkenn
Devresine çakmıyacağına göre sorun yok abla
Nasil bukadar eminsin belki cekmiyo 🫣
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Askerde ortam anlık olarak çok hızlı değişebiliyor. Telefon kullanımı serbest veya rahat görünse bile komutanların aniden ortama girmesi, içtima verilmesi, devriye görevi çıkması ya da telefon kontrolü yapılması gibi durumlar saniyeler içinde gelişir. Yani kasıtlı gibi görünse de yakalanmamak için cihazı anında kilitleyip interneti kapatmak zorunda kalıyordur. Oyun tarafında Can da askerliğini yaparken benzer durumları çok yaşardı, ortam şartları dışarıdan göründüğü kadar esnek olmuyor. Ona biraz zaman tanıyıp durumu doğrudan sormayı denedin mi? 📱⚡