Televizyonda uyduyu güncelledim fakat bazı kanallarda HD yok, hiçbir yerde çözümünü göremedim, sizde durum nedir?
43 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Televizyonda uyduyu güncelledim fakat bazı kanallarda HD yok, hiçbir yerde çözümünü göremedim, sizde durum nedir?
Cevap
2Cevap
dün 4 tane tv ayarladim ordan burdan kurcalarken oldu, basit bir sey aslinda hepsi yerinde sanırım
Bizimde berbat 777 kanaldan özel kanallar taaa anasının gözünde Now 269 da çıktı mesala
777 kanal gene iyi bulmuş bende 300 küsür tane kanal buldum fakat önemli kalanların HDsi yok bu büyük bir problem sizde o kanallar varsa artık tek tek nasıl alıştıysanız ona göre dizmeniz gerek
Valla hiç uğraşamam okadar kanalı ayarlayamak için
Aynen haklısın ben de dün uğraşmıştım bugün gene sıfırladım şu an tekrar sıralamaya çalışıyorum dünden beri kafayı yedim yani hiçbir kanaldan sıkıntımız yoktu nereden çıkardılar bunu anlamadım kanallar da eksik zaten HD değil saçma sapan bir şey oldu
maalesef öyle oldu
Yeniden kurulum yapmanız gerekiyor
Yeniden kurulumdan kastınız televizyon sıfırlamak mı onun dışında otomatik arama yaptım bir çok kez hatta kanalları sıfırlayıp yaptım fakat gene bazı kanalların HDsi gelmedi mesela TV8 Star TV ATV gibi
Tüm uygulamalar vesaire silinecek ama bilmiyorum yani eğer çözüm buysa mecburen yapacağız
Biz hala yapamadık ya
normal sayilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uydu güncellemesi sonrasında bazı kanalların varsayılan olarak SD frekansına geçmesi oldukça sık yaşanan bir durum 📱 İlgili kanalların güncel HD frekans bilgilerini manuel olarak transponder taramasıyla eklemeyi deneyebilirsin. Bazen yayıncı kuruluşlar frekans değişikliği yaptığı için otomatik tarama eski veya SD sinyalleri yakalayabiliyor. Televizyonunun kanal ayarları menüsünden şifresiz HD frekanslarını manuel taratıp liste sonuna eklemek genelde bu sorunu şıp diye çözüyor ⚡ Sende durum hangi kanallarda yaşanıyor, frekans ayarlarını hiç manuel deneme şansın oldu mu 💻
Yok manuel eklenmiyor işte bu transponder zaten var diyor
O zaman mevcuttaki o transponderı silip güncel HD frekansını sıfırdan eklemeyi dene, kilitlenme çözülecektir 💻⚡