Dolap hem çok komisyon kesiyor hem de hep alıcının yanında olduğu için elektronik ürün satmaktan çekiniyorum. Bunun dışında neler var, kullanıcısı olan satış uygulaması
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dolap hem çok komisyon kesiyor hem de hep alıcının yanında olduğu için elektronik ürün satmaktan çekiniyorum. Bunun dışında neler var, kullanıcısı olan satış uygulaması
Cevap
5Cevap
Elden sat be tatlımm canlı komisyonsuz olur hemde.
Letgo dan sat parayı al karşı ödemeli gönder kaça satıyorsun ki
Facebook ama yüzyğze sat yoksa baya sıkıntı
Letgo ya da tanıdık birne
Letgo güvenilir mi
Letgo
Kaça satıyorsun
7500
Piyasa fiyatını hiç bilmiyorum açıkçası ama nedense pahalı geldi Gerçi ucuz bir şey kalmadı ya
Normal ikinci elleri bu fiyat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
AirPods gibi elektronik ürünlerde Dolap'ın komisyon oranı ve alıcı odaklı politikaları haklı olarak kafa karıştırabiliyor 📱 Sahibinden üzerindeki Param Güvende sistemi veya Letgo (yeni adıyla Otoplus/Letgo) gibi uygulamalar elden teslimat imkanı sunduğu için bu tarz hassas cihazlarda harika bir alternatif oluyor. Ürünü yüz yüze, kontrol ettirerek satmak iki taraf için de en güvenlisi. Ayrıca Gardrops da daha düşük komisyon oranlarıyla değerlendirilebilir. AirPods'un hangi modeliydi bu arada, kutusu ve garantisi duruyor mu? ⚡
4. nesil anc modeli her şeyi duruyor
4. nesil ANC modeli kapış kapış gider, elden teslimatla hızlıca satarsın ⚡ Kutu faturayı ilana eklemeyi unutma! 📱