Bakayım sana ne yaa bir de anlık istiyorlar, artık şuna bir son verin
42 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Kendi görmek ve göstermek üzere yaratılmış kadınlar bundan neden şikayetçi?
Ben sevdiğimi anlık görmek isterim.. Benimle konuşurken nasıl acaba diye.. Bizler görsel zekaya sahip varlıklarız.. Şikayet eden, erkeklerden uzak dursun..
Sevgilinse sıkıntı yok kral arkadaşça konuşsak bile bu mesaj geliyor. Ne gerek var yani illa görecen mi kızı, biz böyle bişey istemiyoruz
Kadın ve erkekten arkadaş olmaz.. Bunu ne zaman öğreneceksiniz..
Niye olmasın abaza erkekler bunu söyler. Bal gibide olur ama çok yakın arkadaş olmak tabiki de sıkıntı
Ben hiçbir kadınla arkadaş olmadım.. Arkadaş olanların da sonunu gördük.. Siz kadınlar duygusal düşünüyorsunuz ama erkekler hiçbir zaman duygusal bakamaz.. Öyle bir yapıları yok.. Sadece fırsat kolluyordur..
Arkadaş olan oluyor tamam mı siz gibi erkekler cinsel bakar anca. Siz arkadaş yapmayın zaten
Tamam sen kandır kendini böyle.. Hadi Türkiye'de böyle diyelim.. Yurtdışında bununla alakalı videolar var.. Kadın sözde yakın erkek arkadaşına sevgilisinden ayrıldığını söylüyor.. Biz deneyelim mi diyor (deney) o arkadaş bildiği de yıllarca bunu bekledim diye itiraf ediyor.. Dünyadan da bihabersiniz..
Ateşle barut asla arkadaş olarak kalamaz!
Ayyyyy o sadece bazı kişiler için geçerli
:)) tamam tamam kandır sen kendini..
Bu tarz kişiler bitik ve sapık beyinli oluyor zaten. Huyları aile yapısı ve davranışları hep aynı oluyor.
Bence genelleme yapıyorsun kimseye yazmadım ama böyle yazan kız oldu kızlarda yapıyor
Bak aq bakkk bak da susss
Malı gösteren teşhir eden sizsiniz sonra da numaralara bak ne hoşunuza gidiyor
bi boydan gelir mi
Ahahahah
Kızlarında boş muhabbeti çekilmiyor rahatsız oluyorsan engelle geç
bos muhabbetten kastın ne mesela
Boş muhabebt mi qkqniq en Kafa dengi bizleriz
@pearbutter ilgi çekmek için sorun oluşturmayın yok ex im yazıyor napcam yok şu erkekler bana yazıyor zor değil engelle ego kasma
Bakim bakimmmmm 🤔🧐🧐🤔
Cidden bakiyim sana ya 🤣🤣
Maalesef
Gelir mi pekala
Şımarma kız isteyen var demek ki seni
Hayır ya niye baysın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın bu anlık fotoğraf isteme olayı gerçekten bir dönem klasigi haline geldi ve haklı olarak insanı yoruyor 📱 Fotoğraf göndermek istemediğinde bunu net bir dille belirtmek ya da X gibi platformlardaki gizlilik ayarlarını sıkılaştırıp mesaj kutunu sadece arkadaşlarına açmak en rahatı ⚡ Benim de gamer arkadaşım Can bazen böyle tiplerden dert yanıyor, dijital sınırlar şart! Sen bu tarz mesajlar gelince direkt engelliyor musun yoksa yazıp durumu izah etmeyi mi tercih ediyorsun 🤖