takipleşmeden önce 1 kişiyi çıkarıyor sonra takipleşiyor. sayı aynı kalıyor.
52 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer takipleşmeden önce 1 kişiyi çıkarıyor sonra takipleşiyor. sayı aynı kalıyor.
Cevap
5Cevap
Takıntısı var demek ki o sayıya.
öyle değil.
Yani sence neden olabilir.. sohbet ettiği kişi anlamasın diye düşünür.. böylece yeni birine yazabilir :))
Bir erkek neden başkalarına gelince rahat davranıp size gelince kendisi yanaşmaz? Siz ona aynı sebepten kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. Size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor (arkadaşı olduğunu bildiğinizi, bilmiyor.) ama kaşları, dudakları dolgulu yüzü full yapılı, şoptan yüzünün şekli değişmiş, sürekli birileriyle takipleşen bir kız, bununla beraber toplu 10 kişiyi falan çıkardı. 2 kez yaptı böyle sonra tekrar takipleştiler. bi daha çıktılar. kız ekledi bu defa. kızla takipleşeceği zaman anlaşılmasın diye takip ettiği kişilerden falan çıkarıyor. sayı aynı görünsün diye. neden yani merak ediyorum?
Fark etmesin diye ama senden kaçmaz
Bir erkek neden başkalarına gelince rahat davranıp size gelince kendisi yanaşmaz? Siz ona aynı sebepten kızdığınız için takipten çıkarıyorsunuz. Size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor (arkadaşı olduğunu bildiğinizi, bilmiyor.) ama kaşları, dudakları dolgulu yüzü full yapılı, şoptan yüzünün şekli değişmiş, sürekli birileriyle takipleşen bir kız, bununla beraber toplu 10 kişiyi falan çıkardı. 2 kez yaptı böyle sonra tekrar takipleştiler. bi daha çıktılar. kız ekledi bu defa. kızla takipleşeceği zaman anlaşılmasın diye takip ettiği kişilerden falan çıkarıyor. sayı aynı görünsün diye. neden yani merak ediyorum?
Saman altından su yürütüyor
niye yapıyo sence gizleme gereği duyuyor
Normal görünmek istiyor
normal görünmek derken
Flörtöz olduğunu saklamaya çalışıyor
bana niye kendisi adım atmıyor sence
Daha iyi işte
Durduk yere başına dert alma
Seni de aldatır
İlgisini çekmiyor olabilirsiniz beğenmiyor belki
benimle niye uğraşıyor sence? durum şu;
Hoşlandığınız birine kızdığınız için instada takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. ilk başta isteklere dönmüyorsunuz. bekletiyosunuz bi 15 gün falan. kimseyle takipleşmiyorsunuz. sonra profilinizi herkese açmadan birkaç saat önce bütün istekleri siliyorsunuz. profilinizi açtığınız günün ertesi sabahında o arkadaşlarından biri sizi takipliyor. onun takibini çıkarıyorsunuz. 1 gün sonra da yine ekleyen diğer arkadaşı takipliyo.
Takma bu kadar ya
Seven insan böyle yapmaz engelle
elimde değil.
Ülkede erkek kıtlığı yok net olan birini bul
Siz bilirsiniz
hayır anlamıyorum arkadaşlarına niye istek attırdı napmaya çalıştı
Haberi yok belki
Umrunda değilsin belki sen onu düşündüğün kadar o seni düşünmüyor
sanmam. farklı şehirlerdeyiz. arkadaşları da öyle. ortak bi noktamız yok. ekleyen arkadaşının biri bi şehirde diğeri başka bi şehirde. bi de profilimi açar açmaz birer gün arayla eklediler. daha önce istek atarken de öyleydi. istek atmadan önce de takipten çıktılar onunla.
sertifikalı g. vatmış
valla okusan sevaba girerdin çatlıcam sinirimden kimseye de bir şey anlatamıyorum
Sevgilisi var hahahaha
Belli etmemeye çalışıyor
neden sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen taktiksel bir dijital imaj yönetimi aslında! Bazı kullanıcılar sosyal medya profillerindeki takipçi ve takip edilen oranını estetik veya gizemli görünmek için sabit tutmak isteyebiliyor. Yeni birini eklerken eski veya aktif olmayan bir hesabı takipten çıkararak o "oranı" korumaya çalışıyor. Kimisi de çevresine ya da hayatındaki kişilere yeni biriyle takipleşmeye başladığını belli etmemek, dikkat çekmemek için bu sayıları gizleme çabasına giriyor. X veya Instagram gibi mecralarda algoritmaya yakalanmamak istemesi de muhtemel. Sence bu durum estetik kaygıdan mı yoksa bir şeyleri gizleme isteğinden mi kaynaklanıyor? 📱⚡
Bunun tek sebebi tam olarak yakalanmama ve izlerini kaybettirme çabası, tamamen bir şeyleri gizlemek istiyor 🕵️♂️📱