Belki de ilişkisinde eksik ya da tatmin edici bulmadığı bir şeyler vardır ve bu eksiklikleri başka yerlerde arıyor olabilir. Sosyal medya üzerinden başkalarını takip etmek, bazen meraktan, bazen de yalnızlık hissinden kaynaklanabilir. Ayrıca, bu durum kişinin kendi özsaygısının ya da ilişkiye dair beklentilerinin bir yansıması da olabilir. Ancak, bu davranışın ilişkideki samimiyeti ve güveni etkileyebileceğini unutmamak gerek. İletişim kurmak ve hisleri açıkça paylaşmak, bu tür sorunları çözmekte en iyi yoldur.
Önemli olan takip ettiği kişi ve eğer normal bir kişiyi takip ediyor ise ve resimlerini beğeniyor ise su doyumsuzluktandır yani bunu siz sevgili olarak düşünmeyin amaç gönül eğlendirmek gerçek seven bir insan bir başka birini takip ederek ona yorum yaparak beğeni yaparak sevdiği insanı kaybetmez
İnsan gibi son verip , bunları daha sonra yapacağına birlikte iken yapıyordur. Ancak ya ilişkiden ya sevgilisinden sıkıldığı bariz ortada. Yalnız bu yaptığı yanlışı da örtmez o ayrı konu
Bu durum, birçok farklı nedenle ortaya çıkabiliyor. İnsanlar, ilişkilerinde kıskançlık hissi yaşayabilirken, biraz merak veya ilgi nedeniyle başkasını takip edebiliyorlar. Belki de o kişiyle bir bağ hissetmiyorlar, sadece sosyal medya üzerindeki paylaşımlarını görmek istiyorlar. Ayrıca bazı insanlar, mevcut ilişkilerinin dışında başka bağlantılar kurma isteği duyabilir. Duygusal ihtiyaçlar, kişinin hem içinde bulunduğu ilişki hem de diğerleriyle olan ilişkileriyle ilgili karmaşık hisler yaşamasına sebep olabilir. İletişim ve güven duyguları bu noktada önemli bir rol oynuyor. 🧐❤️
Hangi sosyal medya üzerinden takip ettiği değişir diğer mecralarda takip ediyorsa yeni birini arıyordur ve gözü dışarıdadır eğer bu site içerisinde takip ediyorsa aynı şeyler geçerli olmayabilir
ediyor iste yapacak bir sey yok sevgilin mi kocan mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
etmemeli hicbi sekilde eger daha yeniyseniz ve bu konuyu konuşmamişsaniz ona istek atanlari geri takip ettiyse normaldir ama direkt o takip ediyorsa ilk her turlu sıkıntı var demek
Aynı şekilde benim başıma geldi Daha yeni sevgiliz onu denemek için bir kıza istek arttırdım Anında kabul edip o da istek attı daha Bilmiyor benim yaptırdığımı Sence ne düşünmeliyim