Anakartı tamire verdim 1 ay oldu haber yok?

Anakartımın işlemci soketindeki pinleri kırmışım
Biraz araştırdım tamirinin yapıldığını öğrendim
Yaşadığım yerdeki bilgisayarcıya gösterdim kendileri yapamayacağını söyleyip İstanbul'a gönderecekleri söylendi, işlemcini de getir yapıldığı zaman test edeceklermiş dediler anakartımda (32 gb ram, işlemcim takılıydı, ve 1Tb SSD yani depolama alanı) hepsi üzerinde takılı teslim ettim
Sürekli sorduğumda haber yok veya 1 hafta sonra gelecek, şu gün olur gibi haber yok bahanelerle geçiştirildim bugün bir daha sordum bu sefer İstanbul'da mı diye sorduğumda Ankara 'da dedi, nasıl oluyorsa ilk teslim ettiğimde İstanbul diyor sonra Ankara ve dedi ki anakartın test aşamasındaymış tam olarak kesin yapılacağını bilmiyoruz olmayabilir
Ayrıca işlemcinde bozulmuş dediler, işlemci statik elektrik görmüş çalışmayabilir diyorlar
Anakartımı tamire veriyorum, işlemci çıkarıyorlar, çalışıp duran işlemci nasıl statik elektrik görüp bozulmuş olabilir 17 bin TL'ye sıfır işlemci aldım bozulduğunu söylüyorlar bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum neredeyse 2 ay olacak 40 bin TL değerinde cihazlarımı teslim ettim
Güncellemeler
9 gü
Edit: kaç gündür gözüme uyku girmiyor Ne yapabilirim sizce yardımcı olur musunuz benim kişisel verilerin dahil herşeyim onun elinde kayıp mi oldu ne oldu belli değil, hem maddi hem manevi başıma Bir iş geldiğini düşünüyorum
Anakartı tamire verdim 1 ay oldu haber yok?