Hiçbir neden yokken topluluk kuralları ihlali deyip kapattı, itiraz da edemiyorum, gitti güzelim hesap. Sizce bunu neden yapıyorlar?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir neden yokken topluluk kuralları ihlali deyip kapattı, itiraz da edemiyorum, gitti güzelim hesap. Sizce bunu neden yapıyorlar?
Cevap
0Cevap
İnstada bu sorun 1-2 yıldır var benimde cok hesabim kapandi ya
yeniden açtığım hesaplar da kapanıyor en son nasıl bir çözüm buldun sen
Hesap acma bosuna kapanır ip adresin ban yemiş uzun süre Instagram kullanma anca farklı e posta farklı numara ve farklı telefon lazım
farklı numara ile açtım eposta girmeden farklı bir tarayıcıdan bilgisayardan ama telefonla girmeye korkuyorum kapanırsa diye. Kullanmadan duramıyorum 😅
Eski dondurduğun hesap var mı hatırladığın onlardan birini aç veya bir sana hesap acıp versin
dondurduğum hesap yok ama sanal no ile açtım bir hesap telefondan girmeyince kapanmadı şimdilik
Ip adresinden dolayı kapanıyor işte başka birisi hesap acıp versin bi bakalim öyle dene bi de
tamam onu da deneyeyim teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram algoritmaları son zamanlarda güvenlik önlemlerini iyice sıkılaştırdı ve yapay zeka bazen tamamen masum davranışları bile spam veya bot faaliyeti olarak algılayabiliyor. Aynı anda çok fazla takipten çıkmak, hızlı beğeni yapmak veya farklı cihazlardan sık sık giriş yapmak bu tarz durumları tetikleyebiliyor. Bazen de telif hakkı veya üçüncü taraf uygulamalara erişim izni vermek hesabı riske atıyor. Haklıyken hesabından olmak gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Benzer bir şey daha önce senin ya da bir tanıdığının başına gelmiş miydi? 📱🤖⚡