İnternet & Teknoloji Instagram topluluk kurallarını ihlal etmişim, ne zamana düzelir? hadiiiulenn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Topluluk kuralını ihlal etmişim tahmini ne zaman düzelir acaba Güncellemeler+1 yıl hâla kalkmamış ağlicam Instagram topluluk kurallarını ihlal etmişim, ne zamana düzelir? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bittin sen o artık düzelmez 0 7 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl Amaa nedenn Yorumla Learnedman +1 yıl Nasıl ihlal olduğuna bağlı... Yorumla hadiiiulenn +1 yıl kimseyi takip edemezmişim Yorumla Learnedman +1 yıl O yakında kalkar çok takip isteği attıysan ondandır... Yorumla hadiiiulenn +1 yıl tişekkürler Yorumla Learnedman +1 yıl Ricaaaa Yorumla Miss_mihri +1 yıl Nasıl yani düzelmez mi? Benim 89K takipçim vardı şimdi ise 82k ya düştü ve gittikçe düşüyor Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Düzelmez gitti 0 43 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl Neden aaa Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Nedeni yok gitti işte snjd Yorumla hadiiiulenn +1 yıl kandırmayın beni üzülüyorum cscsccsöscs Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kandırmıyorum cidden hesap gitti Yorumla hadiiiulenn +1 yıl hayır ya Yorumla hadiiiulenn +1 yıl sus sen Yorumla Yujiİtadori +1 yıl youtube.com/shorts/Zl2gC7DdxaU?feature=share Yorumla hadiiiulenn +1 yıl NXNZNQBMQBSNXB Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bu sensin Yorumla hadiiiulenn +1 yıl küstüm Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Küsme 🥹 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl tomom küsmedim scscsöscs Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Xmckc iyi 😂 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Aferin Yorumla hadiiiulenn +1 yıl aferin mi Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Snjdd sağol yani🥹🤗 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl Aferin Yorumla hadiiiulenn +1 yıl pist bişi sorcam Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sor buyur Yorumla hadiiiulenn +1 yıl kullanıcı ismimizi nasıl değiştiriyoruz burada csccssöscs Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Değişmez yeni hesap açman lazım 😄 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl peküü Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Peküü djjf Yorumla hadiiiulenn +1 yıl ne gülüon 🗿 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Hiç 😄 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl tişekkürler ii günler ismi olmayan beyfendi Yorumla Yujiİtadori +1 yıl İsmim var djjff İyi günler Hanfendi😄 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl neymiş isminiz csccssösc Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sjdjdf Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Furkan Yorumla hadiiiulenn +1 yıl hiim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Evet senin Yorumla hadiiiulenn +1 yıl şeyma Yorumla hadiiiulenn +1 yıl furkancik memnun oldum bu arada Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bende memnun oldum Şeyma 😄 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl 🗿🗿 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bu ne 😂goril miyim ben Yorumla hadiiiulenn +1 yıl hayır o taş sen taş değilsin cscscsöscs Yorumla hadiiiulenn +1 yıl Bu goril 🦍🦍 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Ben taş değilim doru djdjd f Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Temam Şeyma hanım sndjd Yorumla hadiiiulenn +1 yıl cscscssöscs Şeyma hanım yenur Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Skddkkd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapatirlar o hesabi 0 4 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl Nedenmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazalik yapma millete diye Yorumla hadiiiulenn +1 yıl NZNAMNQKQBWNSBNZX Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Random. fakiri Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl 21 gün 0 9 Yorumla hadiiiulenn +1 yıl emin miyiz Yorumla kanka35 +1 yıl benim oldu öyle açıldı Yorumla hadiiiulenn +1 yıl pekü teşekkürr Yorumla kanka35 +1 yıl geçmiş olsun yeni aç Yorumla hadiiiulenn +1 yıl of amaa Yorumla kanka35 +1 yıl adresi ver aktıfmi göreyim Yorumla hadiiiulenn +1 yıl puhahahahaha Yorumla kanka35 +1 yıl yeni açtınmı Yorumla hadiiiulenn +1 yıl yeni açmak istemiom ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bittin sen o artık düzelmez
Amaa nedenn
Nasıl ihlal olduğuna bağlı...
kimseyi takip edemezmişim
O yakında kalkar çok takip isteği attıysan ondandır...
tişekkürler
Ricaaaa
Nasıl yani düzelmez mi? Benim 89K takipçim vardı şimdi ise 82k ya düştü ve gittikçe düşüyor
Düzelmez gitti
Neden aaa
Nedeni yok gitti işte snjd
kandırmayın beni üzülüyorum cscsccsöscs
Kandırmıyorum cidden hesap gitti
hayır ya
sus sen
youtube.com/shorts/Zl2gC7DdxaU?feature=share
NXNZNQBMQBSNXB
Bu sensin
küstüm
Küsme 🥹