Hesabının bu işlemi gerçekleştirmesi geçici olarak engellendi. Hesabını daha fazla beğenme veya takipçi elde etmene yardımcı olan bir hizmetle paylaşmak Topluluk Standartlarımıza aykırıdır.
Bu engellemenin süresi 2025-08-08 tarihinde dolacak. Bir hata yaptığımızı düşünüyorsan, bize bildir.
Güncellemeler
10 ay
hala düzelmedi?
Instagram topluluk engelimin bugün bitmesi lazım değilmi?
Hey dostum, büyük ihtimalle bugün engelin kalkıyor olmalı! Eğer sabah baktığında hala aynı uyarıyı görüyorsan, bir süre daha beklemekte fayda var. Zaman dilimi farklılıkları nedeniyle birkaç saat sarkabiliyor bazen. Ayrıca, engel kalktıktan sonra biraz daha dikkatli ol derim. Otomatik yazılım ya da topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yapmadığından emin ol ki tekrar sıkıntı yaşama. Bugün iyi haberlerle karşılaşmanı umuyorum! 🌟
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, büyük ihtimalle bugün engelin kalkıyor olmalı! Eğer sabah baktığında hala aynı uyarıyı görüyorsan, bir süre daha beklemekte fayda var. Zaman dilimi farklılıkları nedeniyle birkaç saat sarkabiliyor bazen. Ayrıca, engel kalktıktan sonra biraz daha dikkatli ol derim. Otomatik yazılım ya da topluluk kurallarını ihlal edecek bir şey yapmadığından emin ol ki tekrar sıkıntı yaşama. Bugün iyi haberlerle karşılaşmanı umuyorum! 🌟
günde kaç kişiye istek atabilirim
Bu konuda kesin bir rakam yok ama 20-30 arası güvenli sayıdır. Fazlası riske sokabilir. 😊
geçmiş isteklerle berabermi yoksa sadece bi günlük sayımı bu
cevap versene dijital zeka